
Sinds de start van Kokkerellen met Suus in mei 2018, heb ik al leuke samenwerkingen mogen aangaan, dit zet ik graag door met nieuwe samenwerkingen. Samenwerken!? Neem contact met mij op via een dm op social media: Instagram, Facebook of Pinterest.
Zowel op de website als social media is er een groeiend bezoekers- en volgers aantal. Daar ben ik trots op! Vraag gerust naar mijn mediakit.
Wat ik belangrijk vind bij een samenwerking, is dat bij mij persoonlijk past. Ik wil geen reclame maken voor bijvoorbeeld producten waar ik niet achter sta. Bij een bericht plaats ik altijd dat het gaat om een samenwerking.
Samenwerkingsmogelijkheden: receptontwikkeling, foodfotografie, productfotografie, gesponsorde posts, linkbuilding, reviews, restaurant bezoek, events en winacties. Liever een andere vorm van samenwerking? Overleg is altijd mogelijk!
Zie hieronder voor een overzicht met een link naar de bijbehorende recepten.
Samenwerkingen 2023:
- Vanaf oktober 2019 een vaste samenwerking met pr-bureau Kroon op het werk. 4 keer per jaar mag ik een foodybox ontvangen met daarin verschillende producten. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2023.



- Via pr-bureau Kroon op het werk een samenwerking met het Italiaanse pastamerk La Molisana:



- Vanaf oktober 2021 mag ik samenwerken met verschillende uitgeverijen, zoals Veltman Uitgevers, Good Cook en Kosmos Uitgevers. Ik maak een recept uit een kookboek en schrijf hierover een review.
- Aardappellatkes met gerookte zalm uit kookboek ‘Het plezier van écht goed koken
- Pizza pesto met burrata uit kookboek ‘Easy pizza op de bbq’
- Een samenwerking met het merk Kühne:
- Via pr-bureau Kroon op het werk een samenwerking met het Nederlands Asperge Centrum:
- Een samenwerking met het merk Alphenaer:
- Broodje geitenbrie met bacon
- Crostini met geitenbrie fenegriek en peer
- Vanaf juni 2023 een vaste samenwerking met Italian Maniacs. Een gezellige enoteca in Amersfoort, geopend op vrijdag en zaterdag voor lunch en/of borrel. Er worden ook Toscaanse wijnen, bieren en etenswaren verkocht. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2023.
2022 – samenwerkingen:
- Vanaf oktober 2019 een vaste samenwerking met pr-bureau Kroon op het werk. 4 keer per jaar mag ik een foodybox ontvangen met daarin verschillende producten. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2022.



- Vanaf oktober 2021 mag ik samenwerken met verschillende uitgeverijen, zoals Veltman Uitgevers, Good Cook en Kosmos Uitgevers. Ik maak een recept uit een kookboek en schrijf hierover een review.
- Biefstukspiesjes op naanbrood uit kookboek Easy BBQ, every moment
- Burger met steak en blauwe kaassaus uit kookboek Brand New BBQ
- Gamba spiezen uit kookboek BBQStreet
- Broccoli zoete aardappelsoep uit kookboek 50x meer lunchen zonder brood



- Via pr-bureau Kroon op het werk een samenwerking met het Nederlands Asperge Centrum:
2021 – samenwerkingen:
- Vanaf januari 2019 t/m augustus 2021 heb ik een vaste samenwerking gehad met de online kaaswinkel Kaaskraam. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2021.



- Vanaf oktober 2019 een vaste samenwerking met pr-bureau Kroon op het werk. 4 keer per jaar mag ik een foodybox ontvangen met daarin verschillende producten. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2021.
- Spaghetti taart
- Spruitjes quiche met blauwe kaas
- Blini’s met gerookte zalm en roomkaas
- Wrap spiesjes met gerookte zalm en roomkaas
- Chimichurri – salsa bij rundvlees
- Griekse yoghurt ijsjes met passievrucht
- Miso soep met kip, groenten en noedels
- Kaiserschmarrn met rozijnen en appelcompote
- Pasta ovenschotel met tonijn
- Roggebrood met gerookte zalm
- Wildstoof onder bladerdeeg
- Cake met fruitcompote en likeurslagroom



- Via pr-bureau Kroon op het werk een samenwerking met het Nederlands Asperge Centrum:
- Van augustus 2021 t/m december 2021 had ik een samenwerking met Bord Bia Irish Food Board om het Ierse grasgevoerde rundvlees te promoten. Hiervoor maakte ik 3 recepten en sloten we de samenwerking af met een winactie.
- Vanaf oktober 2021 mag ik samenwerken met verschillende uitgeverijen, zoals Veltman Uitgevers, Good Cook en Kosmos Uitgevers. Ik maak een recept uit een kookboek en schrijf hierover een review.
- Paella met mosselen en chorizo uit kookboek La Paella
- Zelf tomatensaus maken uit kookboek Het kleine boek voor sauzen
2020 – samenwerkingen:
- Vanaf januari 2019 t/m augustus 2021 heb ik een vaste samenwerking gehad met de online kaaswinkel Kaaskraam. In de maand december kwam er een winactie online. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2020.
- Broodje gezond met Solight kaas
- Aardappelgratin met gruyère kaas
- Tuna melt tosti
- Oude kaassalade met grove mosterd
- Pasta carbonara met Parmezaanse kaas
- Nacho’s met cheddar kaas uit de oven
- Gegratineerde mosselen
- Pastasalade met gegrilde nectarines, burrata en parmaham
- Pizza quattro formaggi (4 kazen)
- Bruschetta met truffelkaas, paddenstoelen en verse tijm
- Franse schapenkaas met cranberry compote



- Vanaf oktober 2019 een vaste samenwerking met pr-bureau Kroon op het werk. 4 keer per jaar mag ik een foodybox ontvangen met daarin verschillende producten. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2020.
- Bruschetta met biefstuk en pesto
- Witte asperges op klassieke wijze
- Pitabroodjes met kipshoarma en tzatziki
- Salade met tonijn, radijs en veldsla
- Macaroni met smac, prei en paprika
- Granola met speculaaskruiden
- Risotto met tomaten en burrata
- Rode linzensoep met tomaten
- Spaghetti taart
- Tulband cake met rum rozijnen
- Zelf chocolademelk maken
- Spruitjes quiche met blauwe kaas



- Via pr-bureau Kroon op het werk een samenwerking met het Nederlands Asperge Centrum:
- Via Uit Paulines Keuken een topmembersactie met Tante Fanny degen, waarbij ik 2 recepten maakte met bladerdeeg:
- In augustus 2020 ben ik gevraagd door Kaaskraam en Purelabels om producten (kaas- en cadeaupakketten) te fotograferen.
- Review Willem van Kaaskraam: ‘Jouw passie en gedrevenheid om mooie foto’s te maken die uit zichzelf al een beleving vertellen.’
- Review Petra van Purelabels: ‘Suzanne was goed voorbereid en stond binnen no time enthousiast foto’s te maken van mijn cadeaupakketten. Ze is erg gezellig om mee te werken, maar houdt de regie strak in handen.’
2019 – samenwerkingen:
- Vanaf januari 2019 t/m augustus 2021 heb ik een vaste samenwerking gehad met de online kaaswinkel Kaaskraam. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2019.



- Via Fansquare een samenwerking met Quaker, waarbij ik een een kickstart ontbijt maakte:
- Via Uit Paulines Keuken een topmembersactie met Eat me avocado’s, waarbij ik 3 recepten maakte met avocao’s.
- Via Boerderijchips een bloginsidersactie. Hierbij had ik het winnende recept gemaakt. Het recept werd gepubliceerd in een receptenboekje en op de website van Boerderijchips.
- Vanaf oktober 2019 een vaste samenwerking met pr-bureau Kroon op het werk. 4 keer per jaar mag ik een foodybox ontvangen met daarin verschillende producten. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2019:



2018 – samenwerkingen:
- Via Fansquare een samenwerking met President Brie, waarbij ik 3 recepten maakte met brie.


