Samenwerkingen

Cheeseburger salade

Sinds de start van Kokkerellen met Suus in mei 2018, heb ik al leuke samenwerkingen mogen aangaan, dit zet ik graag door met nieuwe samenwerkingen. Samenwerken!? Neem contact met mij op via een dm op social media: Instagram, Facebook of Pinterest.

Zowel op de website als social media is er een groeiend bezoekers- en volgers aantal. Daar ben ik trots op! Vraag gerust naar mijn mediakit.

Wat ik belangrijk vind bij een samenwerking, is dat bij mij persoonlijk past. Ik wil geen reclame maken voor bijvoorbeeld producten waar ik niet achter sta. Bij een bericht plaats ik altijd dat het gaat om een samenwerking.

Samenwerkingsmogelijkheden: receptontwikkeling, foodfotografie, productfotografie, gesponsorde posts, linkbuilding, reviews, restaurant bezoek, events en winacties. Liever een andere vorm van samenwerking? Overleg is altijd mogelijk!

Zie hieronder voor een overzicht met een link naar de bijbehorende recepten.

Samenwerkingen 2023:

  • Vanaf oktober 2021 mag ik samenwerken met verschillende uitgeverijen, zoals Veltman Uitgevers, Good Cook en Kosmos Uitgevers. Ik maak een recept uit een kookboek en schrijf hierover een review.
  • Vanaf juni 2023 een vaste samenwerking met Italian Maniacs. Een gezellige enoteca in Amersfoort, geopend op vrijdag en zaterdag voor lunch en/of borrel. Er worden ook Toscaanse wijnen, bieren en etenswaren verkocht. Onderstaande recepten kwamen online in het jaar 2023.

2022 – samenwerkingen:

2021 – samenwerkingen:

  • Vanaf oktober 2021 mag ik samenwerken met verschillende uitgeverijen, zoals Veltman Uitgevers, Good Cook en Kosmos Uitgevers. Ik maak een recept uit een kookboek en schrijf hierover een review.

2020 – samenwerkingen:

  • In augustus 2020 ben ik gevraagd door Kaaskraam en Purelabels om producten (kaas- en cadeaupakketten) te fotograferen.
    • Review Willem van Kaaskraam: ‘Jouw passie en gedrevenheid om mooie foto’s te maken die uit zichzelf al een beleving vertellen.’
    • Review Petra van Purelabels: ‘Suzanne was goed voorbereid en stond binnen no time enthousiast foto’s te maken van mijn cadeaupakketten. Ze is erg gezellig om mee te werken, maar houdt de regie strak in handen.’

2019 – samenwerkingen:

2018 – samenwerkingen: