
Een tijdje geleden deelde ik via instagram stories een avocado salade. Daarbij vroeg ik of jullie het recept hiervan wilden, met veel positieve reacties als antwoord. Toen ik vorige week een doos vol met avocado’s van Eat me kreeg, wist ik meteen wat ik moest maken voor de topmemberactie van In Pauline’s Keuken. Namelijk bruschetta met de heerlijke avocado salade! Ideaal van de Eat me avocado’s is dat ze eetrijp en super lekker romig van smaak zijn. De bruschetta’s met de avocado salade kan je eten als lunch, maar ze zijn ook lekker bij de borrel!
Aantal personen: 2 – 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten:
- 1 stokbrood
- 1 avocado
- 5 cherrytomaten
- Halve ui
- Olijfolie
- Knoflookpoeder
- Zout
- Peper
Benodigdheden:
- Oven met rooster
- Schaal
- Kwastje
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 210 graden.
- Snijd het stokbrood schuin in plakken en smeer deze met een kwastje in met olijfolie. Leg het stokbrood op een rooster en bak in ongeveer 10 minuten knapperig en bruin.
- Maak de avocado open, verwijder de pit en schil en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de cherrytomaten in 4 partjes en de ui fijn. Doe alles bij elkaar in een schaal.
- Breng de avocado salade op smaak met knoflookpoeder, zout en peper.
- Beleg de bruschetta met de avocado salade.

Kokkerellen met Suus – inspiratie:
Deze toast met avocado en ei is een ware hit! Het is super lekker voor ontbijt, lunch of bij een soepje! Makkelijk en snel klaar en ook nog gezond.