Vorige week plaatste ik het recept voor gedroogde tomaatjes met tijm en knoflook. Ook maakte ik een reels (video) van de bereidingswijze, al gezien? De gedroogde tomaatjes heb ik in dit recept verwerkt. Van Kaaskraam kreeg ik geitenkaas met honing en tijm daarin, een erg lekkere kruidige en zoete smaak. Met de geitenkaas heb ik een heerlijk recept gemaakt met volkoren wraps, spinazie en gedroogde tomaatjes. Lekker als lunchgerecht of als avondmaaltijd met bijvoorbeeld een soep erbij. De wraps zijn gemakkelijk te maken en in 20 minuten klaar.
Recept ‘Wraps met geitenkaas en spinazie’
Aantal: 8 wraps
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
- 8 volkoren wraps
- 8 plakken geitenkaas met honing en tijm
- 100 gram babyspinazie
- Honing mosterd
- 2 avocado’s
- 4 lente-ui
- 30 gram pijnboompitten
- 32 gedroogde tomaatjes met tijm en knoflook
- Peper
Benodigdheden:
- Grillpan
Bereidingswijze:
- Grill de volkoren wraps aan beide kanten in de grillpan.
- Smeer de wraps in met honing mosterd en leg op elke wrap een plak geitenkaas.
- Snijd de avocado’s in plakjes en de lente-ui in ringen.
- Rooster de pijnboompitten in de grillpan.
- Verdeel de babyspinazie, avocado, lente-ui, pijnboompitten en gedroogde tomaatjes over de wraps.
- Kruid de wraps met geitenkaas en spinazie eventueel af met wat peper.
Kokkerellen met Suus – inspiratie:
Wrap spiesjes met gerookte zalm, roomkaas en rucola. Een makkelijk en lekker recept, voor bij de borrel, op een feestje of een picknick.