
Jjjaa het is gelukt, het meesterstuk van mijn opleiding is ingeleverd! Volgende week nog mijn eindassessment en dan is het diploma binnen. Reden voor een feestje! Wrap hapjes zijn altijd lekker bij de borrel of een picknick. Van Kroon op het werk kreeg ik in de foodybox lente de roomkaas Paturain. Daarmee maakte ik deze wrap spiesjes met gerookte zalm, roomkaas en rucola. Een makkelijk en lekker recept, dat bijna iedereen wel lust!
Recept ‘wrap spiesjes met gerookte zalm en roomkaas’
Aantal: 9 spiesjes
Bereidingstijd: 15 minuten
Benodigdheden:
- 3 wraps
- 200 gram gerookte zalm
- 50 gram rucola
- 1/2 bakje roomkaas
Benodigdheden:
- 9 tapas spiesjes
Bereidingswijze:
- Besmeer de wraps met de roomkaas.
- Beleg de onderste helft van de wrap met gerookte zalm en rucola.
- Rol de wrap van onderaf strak op en snijd de zijkanten van de wrap.
- Herhaal met de overige wraps.
- Snijd de wraps in stukken van zo’n 3-4 cm dik en prik er 2 op een tapas spiesjes.
Tip: de wraps kan je al goed van te voren maken. Rol ze in folie, bewaar in de koelkast en snijd de wraps voor gebruik in stukken. Prik de wrap stukjes met gerookte zalm en roomkaas op spiesjes.

Kokkerellen met Suus – inspiratie:
Deze blini’s met gerookte zalm en roomkaas zijn heerlijk als klein hapje bij de lunch of brunch, maar ook als borrelhapje.