Blog | maand december 2019

Blog | maand december 2019

Blog | december 2019

Wat is de maand december 2019 voorbij gevlogen! Er kwamen allerlei lekkere recepten voor Sinterklaas, Kerst en oud&nieuw voorbij, in totaal 10 recepten! Ook was er een winactie waarbij je een goed gevulde borrelplank van Kaaskraam kon winnen. Ik schreef een #hotspot over restaurant Van Sprang in Ermelo, kreeg ik van Kroon op het werk de foodybox Kerst en blikte ik terug op het jaar 2019. Lees snel verder voor een overzicht met via de foto’s links naar de recepten en blogs.

Winactie borrelplank Kaaskraam

Super gaaf dat ik weer een winactie mocht organiseren in samenwerking met Kaaskraam. Deze keer konden er zelfs 2 goed gevulde pakketten voor een borrelplank worden gewonnen. 1 pakket voor volgers in Nederland en 1 pakket voor volgers in België. Inmiddels is de winactie voorbij en hebben de winnaars al lekker genoten van de kazen, dip, worst en hazelnoten.

#hotspot | Nederland – Ermelo – Van Sprang

Sinds maart 2017 vind je restaurant Van Sprang in het centrum van Ermelo. Het restaurant heeft een stijlvol interieur, vriendelijke bediening en een uitgebreide menu- en wijnkaart. Samen kiezen, samen delen en samen proeven staat centraal bij Van Sprang. De menukaart bestaat uit meer dan 40 deelbare koude- en warme gerechten en er is ook een vegetarische kaart waar je uit kunt kiezen.

Foodybox Kerst 2019 Kroon op het werk

Alweer de tweede foodybox die ik mocht ontvangen van Kroon op het werk. Bij het uitpakken voelde het echt als een kerstpakket met allemaal lekkere producten. Hier ga ik lekkere recepten mee maken, het eerste recept zwarte knoflook rozemarijn boter staat al online. Klik op onderstaande foto voor meer over dit fantastische pakket!

Terugblik van het jaar 2019

Aan het eind van het jaar is het een goed moment voor een terugblik en evaluatie van de doelen die ik begin van het jaar heb gesteld. Mijn website heb ik overzichtelijker gemaakt en recepten verdeeld in categorieën, ben ik minimaal 2 recepten of blogs per week (soms zelfs vaker) gaan plaatsen en ben ik gegroeid in het aantal echte volgers. Dit jaar ben ik hotspots gaan delen in zowel binnen- als buitenland, heb ik de workshop foodfotografie en styling gevolgd en ben ik leuke samenwerkingen aangegaan! Wauw, ik ben blij met dit jaar en trots op Kokkerellen met Suus! 🙂

Recepten maand december 2019

Deze maand kwamen 10 lekkere recepten online voor onder andere Sinterklaas, Kerst en oud&nieuw. Sinterklaas rocky road, kwarktaart met sinaasappel, speculaas en Licor 43, mosterdsoep, beef wellington met rosbief, haricots verts met spek, kerstboom vitello tonato, stoofpeertjes in rode wijn, zwarte knoflook rozemarijn boter, vuurpijlen van knakworst en oliebollen met spekjes, kaas en ui. Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Zoete hapjes | Sinterklaas rocky road
Zoete hapjes | Sinterklaas rocky road
Zoete hapjes | kwarktaart met sinaasappel speculaas en Licor 43
Zoete hapjes | kwarktaart met sinaasappel, speculaas en Licor 43
Soep | mosterdsoep
Soep | mosterdsoep
Avondeten | beef wellington van rosbief
Avondeten | beef wellington met rosbief
Avondeten | haricots verts met spek
Avondeten | haricots verts met spek
Brood | kerstboom vitello tonato
Brood | kerstboom vitello tonato
Zoete hapjes | stoofpeertjes in rode wijn
Zoete hapjes | stoofperen in rode wijn
Hartige hapjes | zwarte knoflook rozemarijn boter
Hartige hapjes | zwarte knoflook rozemarijn boter
Hartige hapjes | vuurpijlen van knakworst
Hartige hapjes | vuurpijlen van knakworst
Hartige hapjes Oliebollen met spekjes, kaas en ui
Hartige hapjes | oliebollen met spekjes, kaas en ui

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.