Blog | terugblik van het jaar 2019

Blog | terugblik van het jaar 2019

Blog | terugblik van het jaar 2019

Morgen is het alweer de laatste dag van het jaar 2019. Een goed moment voor een terugblik en evaluatie van de doelen die ik begin van het jaar heb gesteld. Mijn website heb ik overzichtelijker gemaakt en recepten verdeeld in categorieën, ben ik minimaal 2 recepten of blogs per week (soms zelfs vaker) gaan plaatsen en ben ik gegroeid in het aantal echte volgers. Dit jaar ben ik hotspots gaan delen in zowel binnen- als buitenland, heb ik de workshop foodfotografie en styling gevolgd en ben ik leuke samenwerkingen aangegaan! Wauw, ik ben blij met dit jaar en trots op Kokkerellen met Suus! 🙂

Website overzichtelijker, meer verdelen in categorieën.

Begin van dit jaar ben ik mijn recepten gaan verdelen in categorieën: avondeten, basic, bbq, brood, hartige hapjes, ontbijt / lunch, pasta, salade, soep, vis en zoete hapjes. Zo is het overzichtelijker en makkelijker om mijn recepten terug te vinden op de website.

Vaker recepten / berichten plaatsen

Vanaf begin van het jaar 2019 probeerde ik vaker dan 1 keer per week recepten en berichten te plaatsen op Kokkerellen met Suus. Vanaf september lukt het mij om elke week minimaal 2 recepten, blogs of berichten te plaatsen. Soms zelfs vaker, met als hoogtepunt eind december: deze laatste dagen van het jaar komt er elke dag een recept of bericht online!

Meer echte volgers

In de blog van begin van het jaar waarin ik de doelde stelde, heb ik geschreven dat mijn doel was om 1000 echte volgers op Instagram te hebben. 1000 volgers is helaas niet gelukt, ik heb er op dit moment ruim 880. Ook mooi en daar mag ik trots op zijn! En dit zijn allemaal echte volgers, zoals ik al eerder schreef, ik blokkeer de nepvolgers.

Hotspots delen zowel binnenland als buitenland

Elke maand heb ik hotspots gedeeld is zowel binnen- als buitenland. Zo gaaf om te doen, want naast koken en fotografie vind ik het ook erg leuk om te reizen! En op deze manier kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Klik in het menu hier op de website ‘#hotspot’ aan voor de hotspots in Nederland en het buitenland.

Workshop foodfotografie

Begin mei 2019 heb ik de workshop foodfotografie en styling gevolgd van foodfotograaf Simone van Simone’s Kitchen en styliste Caroline van Eighteleven Styling. Het was zo leuk om een hele dag in een echte studio met foodfotografie bezig te zijn! Heel interessant om meer te leren over zowel de theoretische kant als de praktische kant van foodfotografie en styling. Ik heb deze dag heel veel geleerd en ik merk dat mijn foto’s van recepten beter worden!

Samenwerkingen

In 2019 mocht ik veel leuke samenwerkingen aangaan! Zo heb ik een vaste samenwerking met Kaaskraam, daarover later meer. Via Fansquare mocht ik voor Quaker een kickstart ontbijt bedenken, ik maakte een heerlijke kwarktaart met granolabodem. Via Uit Paulines Keuken deed ik mee met de topmembersactie van Eat me avocado’s en maakte ik 3 recepten: avocadodip met groenten, bruschetta met avocadosalade en een kabeljauwburger met avocado. Ook deed ik mee met de bloginsidersactie van Boerderijchips en had zelfs het winnende recept: kipnuggets met boerderijchips en dip. Voor Kwekkeboom Oven plaatste ik een instagram bericht over de vegabitterballen en mocht ze natuurlijk ook zelf proeven. En vanaf oktober 2019 krijg ik van Kroon op het werk 4 keer per jaar een foodybox opgestuurd, gisteren kwam de blog over de foodybox Kerst 2019 online!

Vanaf januari 2019 werk ik samen met Kaaskraam. Een super leuke vaste samenwerking, waar ik erg blij mee ben! De recepten die ik met kaas maak, worden ook geplaatst op de blog van kaaskraam. En ik mocht 2 winacties doen waarbij mensen heerlijke kaaspakketten konden winnen! De eerste winactie was bij het 1 jarig bestaan van Kokkerellen met Suus en de 2de winactie was een aantal weken geleden in december.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.