Foodybox Kerst 2019 Kroon op het werk

Blog | foodybox Kerst 2019

Deze maand heb ik de foodybox Kerst 2019 van Kroon op het werk mogen ontvangen. Bij het uitpakken voelde het echt als een kerstpakket met allemaal lekkere producten. Hier ga ik lekkere recepten mee maken, het eerste recept kwam afgelopen vrijdag al online. In de blog lees je meer over dit fantastische pakket! Bedankt Kroon op het werk, Spar, Amarula, Cornet, Rodenbach, Emmi, Floky, Looye Kwekers, Nucao, Ruscello, Saitaku, Your Organic Nature, Van der Meulen, Errázuriz en Del Monte!

Hartige hapjes Zwarte knoflook rozemarijn boter

In de foodybox Kerst 2019 zaten onder andere Floky gepelde biologische teentjes zwarte knoflook. Ik ben echt gek op knoflook en gebruik het bij elk gerecht. Van zwarte knoflook had ik al wel eerder gehoord, maar nog nooit eerder geprobeerd. Het is uniek en zacht van smaak, met subtiele hints van soja, balsamico en rozijnen en smeuïg van textuur. Met de teentjes zwarte knoflook heb ik een kruidenboter gemaakt: zwarte knoflook rozemarijn boter.

Een aantal producten heb ik al geprobeerd zonder er een recept mee te maken. Emmi Fondü Original aten wij met sinterkerst met vrienden. Ik vond het zo verrassend lekker, dat we de kaasfondue met Kerst weer hebben gegeten! De Van der Meulen Dippers Garlic aten we op een zaterdagavond met een borrel. Smaakvolle knapperige dippers, lekker gecombineerd met Heks’nkaas Origineel.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.