#hotspot Nederland Ermelo Van Sprang

#hotspot | Nederland – Ermelo – Van Sprang

#hotspot Nederland Ermelo Van Sprang
  • Naam: Van Sprang
  • Land: Nederland
  • Plaats: Ermelo
  • Adres: Putterweg 2, 3851 GD Ermelo
  • Website

In het centrum van Ermelo vind je sinds maart 2017 restaurant Van Sprang. Het restaurant heeft een stijlvol interieur, vriendelijke bediening en een uitgebreide menu- en wijnkaart. Inmiddels ben ik hier al 2 keer geweest en heb ik beide keren heerlijk gegeten.

Samen kiezen, samen delen en samen proeven staat centraal bij Van Sprang. De menukaart bestaat uit meer dan 40 gerechten waar je samen uit kunt kiezen. De gekozen gerechten worden midden op de tafel gezet en zijn deelbaar. Omdat de gerechten zo groot zijn als een tussengerecht, bestel je telkens weer een aantal nieuwe gerechtjes.

Op de menukaart vind je een uitgebreide keuze van koude- en warme gerechten en er is ook een vegetarische kaart. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vitello tonato, geitenkaas en spek lauwwarm uit de oven met noten en honing, knoflook gamba’s, bun spicy pulled chicken, truffelrisotto, salade burrata en springrolls. Het water loopt me weer in de mond, wat een lekkere gerechten allemaal!

Naast de normale menukaart staat er ook een kleine specials menukaart op tafel. Denk hierbij aan asperges met beenham. Op dit moment is er een wildkaart met oa carpaccio van hert en veluwse wildstoof.

Restaurant Van Sprang is zeker een aanrader voor een gezellige avond uiteten. Het concept van deelbare kleine gerechtjes spreekt mij erg aan, een luxere variant van een tapas restaurant.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.