Blog | maand juli 2019

Blog | maand juli 2019

In de maand juli kwam er veel online op de website. Er kwam een blog over de foodfotografie en styling workshop van Simone’s Kitchen online. In juni mocht ik aanwezig zijn bij de Bord Bia (de Irish Food Board) masterclass ‘101 mogelijkheden op de bbq met Iers lams- en rundvlees’. Ook hierover schreef ik een blog. Vanuit mijn samenwerking met Kaaskraam kreeg ik een lekkere Kaasfondue in blik opgestuurd. Hierbij maakte ik pesto gehaktballetjes om ermee te dippen. Ook mocht ik voor boerderijchips aan de slag en hiervoor maakte ik kipnuggets met chips en een frisse knoflook en lente-ui dip. Natuurlijk kwamen er nog meer recepten online, bijvoorbeeld voor de bbq: stokbrood met knoflook-rozemarijnboter, ribeye en kipsaté spiesjes. Daarnaast ben ik begonnen met een serie Amerikaanse gerechten, omdat ik deze zomer aan het roadtrippen ben door Amerika! Het eerste recept kwam al online: mac & cheese. Veel plezier met lezen van deze uitgebreide blog over de maand juli 2019!

Begin van deze maand plaatste ik een blog over een workshop wat ik al langere tijd graag wilde volgen: foodfotografie en styling. In de maand mei reed ik naar Almere, want de workshop was in de studio van foodfotograaf Simone van Simone’s Kitchen. In de ochtend werd de theorie van foodfotografie en styling uitgelegd. Na een heerlijke lunch mochten we al het geleerde in de praktijk brengen en hiermee oefenen. Lees meer over deze super gave workshop op de website! Link via onderstaande foto.

Op donderdag 13 juni mocht ik de Bord Bia (de Irish Food Board) masterclass ‘101 mogelijkheden op de bbq met Iers lams- en rundvlees’ volgen. De masterclass was in het Rook & BBQ Experience Center Rookoven in Nunspeet. Toevallig had ik een week vakantie en kon ik bij dit event aanwezig zijn! Ik vond het een super gave ervaring! Chefs Andrès Delpeut en Michael van der Kroft vertelden vol passie over het Iers lams- en rundvlees en demonstreerden hoe je dit het beste kunt bereiden op de bbq. Lees meer over deze masterclass door te klikken op onderstaande foto voor een link naar de blog.

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Deze keer was het buitenland weer aan de beurt, namelijk de buffelmozzarella boerderij Barlotti in het zuiden van Italië.

Natuurlijk kwamen er ook recepten online op de website: caprese spiesjes, stokbrood met knoflook-rozemarijnboter, ribeye, pesto gehaktballetjes bij kaasfondue, kipsaté spiesjes, kipnuggets chips en een frisse knoflook en lente-ui dip en mac & cheese. Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Hartige hapjes | caprese spiesjes
Bbq | stokbrood met knoflook- en rozemarijnboter
Bbq | ribeye
Hartige hapjes | pesto gehaktballetjes bij kaasfondue
Bbq | kipsaté spiesjes
Hartige hapjes | kipnuggets met boerderijchips en dip
Pasta | mac & cheese

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.