Hartige hapjes | caprese spiesjes

Een fantastisch lekker hapje voor bij een borrel, picknick of high-tea zijn deze caprese spiesjes! Ik maakte deze een tijdje geleden voor bij een high-tea en ze waren na afloop allemaal op! Zegt genoeg toch. 😉 En ook fijn: deze spiesjes zijn super snel gemaakt! Cherrytomaatje, mozzarella bolletje en een blaadje basilicum op een cocktailprikker, pesto in een schaaltje en je bent klaar. Geniet ervan! 🙂

Voor ongeveer 35-40 spiesjes

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

  • 400 gram rivolo cherrytomaten
  • 2 zakken mozzarella mini
  • 1 basilicum plant
  • 1 potje groene pesto (zelfgemaakte pesto is lekkerder: recept)

Benodigdheden:

  • 35 – 40 cocktailprikkers
  • Bord
  • Schaaltje

Bereidingswijze:

  1. Was de cherrytomaten, pluk blaadjes van de basilicum plant en knip de zakken met mozzarella bolletjes open.
  2. Pak een cocktailprikker en prik hieraan een cherrytomaat, een mozzarella bolletje en een basilicum blaadje.
  3. Doe de pesto in een schaaltje en zet deze op een bord.
  4. Leg de caprese spiesjes op het bord om het schaaltje met pesto heen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.