Lokale restaurants ondersteunen tijdens en na coronacrisis

Lokale restaurants ondersteunen tijdens en na coronacrisis

Een aantal weken geleden hebben restaurants in Nederland de deuren moeten sluiten door de uitbraak van de infectieziekte COVID-19. Juist nu is het zo belangrijk om lokale restaurants te ondersteunen tijdens en na de coronacrisis! Onder andere huur- en personeelskosten lopen wel door, terwijl er weinig tot geen inkomsten zijn.

Hoe kunnen wij lokale restaurants ondersteunen? Door een heerlijke maaltijd thuis te laten bezorgen of af te halen! Mijn vriend en ik hebben een driegangenmenu thuis laten bezorgen en het was zeker een succes.

In deze blog de restaurants in Nederland waar ik al eerder op Kokkerellen met Suus een #hotspot over heb geschreven. Ook heb ik erbij gezet of ze tijdelijk gesloten zijn of dat er afhaal- en bezorgmogelijkheden zijn. Dat helaas 1 restaurant al definitief de deuren heeft moeten sluiten, zegt wel genoeg dat het mega belangrijk is om lokale restaurants te ondersteunen, ook na de coronacrisis!

#hotspot | Nederland - Groningen - Groen
Groningen – Groen

Helaas kan ik niet op de website vinden of restaurant Groen ook thuis bezorgd in deze tijd. Ga dan zeker na de coronacrisis een hapje eten bij Groen! Een aanrader.

#hotspot | Nederland - Veenendaal - De Tostikamer
Veenendaal – De Tostikamer

De Tostikamer heeft inmiddels een andere naam gekregen: Bij Joyce. Zij bezorgen burgers, broodjes en tosti’s graag bij je thuis in Veenendaal!

#hotspot | Nederland - BerkelEnschot - La Trappe - Het Proeflokaal
Berkel-Enschot – La Trappe – Het Proeflokaal

Het Proeflokaal en de kloosterwinkel zijn gesloten, ook zijn er geen rondleidingen. Jammer, maar begrijpelijk. Houdt La Trappe dus in gedachten en ga er zeker een keer langs als het weer mogelijk is!

#hotspot Nederland Maastricht De Brandweerkantine
Maastricht – De Brandweerkantine

De Brandweerkantine is begonnen met een bezorgservice: B* at Home. Geef je bestelling door via WhatsApp of sms en haal ‘m op bij het binnen-buiten barretje.
Ook kan je je adres doorgeven en zij zetten jouw bestelling bij je voordeur. Ze bezorgen gratis in Maastricht vanaf €10.

#hotspot Nederland Amsterdam Neni Deli
Amsterdam – Neni Deli

Neni Deli is open voor bezorgen en afhalen! Dit kan via Uber Eats, Deliveroo of Thuisbezorgd. Zo kan je toch genieten van de heerlijke gerechten van Neni Amsterdam!

#hotspot Nederland Ermelo Van Sprang
Ermelo – Van Sprang

Restaurant van Sprang in Ermelo is tijdelijk gesloten. Ik heb niet op de website kunnen vinden of zij ook bezorgen.

#hotspot | Nederland - Den Haag - Jamie's Italian
Den Haag – Jamie’s Italian

Helaas is Jamie’s Italian definitief gesloten. Vanwege de coronacrisis en het uitblijven van omzet heeft ervoor gezorgd dat dit besluit is genomen.

Help jij ook mee om lokale restaurants te ondersteunen tijdens en na de coronacrisis? #supportyourlocals

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.