#hotspot | Nederland - Groningen - Groen

#hotspot | Nederland – Groningen – Groen

  • Naam: Brasserie Groen
  • Land: Nederland
  • Provincie: Groningen
  • Plaats: Groningen
  • Adres: Carolieweg 16-1 – 9711 LS Groningen
  • Website

Een aantal jaren geleden zijn we een weekendje naar Groningen geweest. Groningen is een leuke stad, echt een studentenstad. Je kunt onder andere de Martinitoren beklimmen en naar leuke restaurantjes en cafés aan de Grote Markt. 

Via Tripadvisor zochten wij naar een goed restaurant. Die hebben we zeker gevonden, niet ver van de Grote Markt. Namelijk brasserie Groen. Ze maken veel gebruik van biologische- en streekproducten met invloeden van diverse windstreken. We hebben die avond heerlijk buiten gezeten, maar ook binnen is het sfeervol ingericht. Aangezien het een aantal jaren geleden is dat ik hier ben geweest, heb ik geen foto’s van de inrichting. Wel kan je een paar impressie foto’s bekijken op de website van het restaurant.

Het eten was echt fantastisch! Je kunt onder andere kiezen uit een 3 gangen menu, 4 gangen all in diner arrangement en daarnaast ook a la carte eten. Ik heb die avond gestoofde kalfswang en gegaarde buikspek als hoofdgerecht gegeten. Wauw, wat was dat lekker!! En als nagerecht een heerlijke cheesecake. Echt een aanrader om te gaan eten bij brasserie Groen in Groningen!

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.