#hotspot | Nederland - Den Haag - Jamie's Italian

#hotspot | Nederland – Den Haag – Jamie’s Italian

#hotspot | Nederland - Den Haag - Jamie's Italian
  • Naam: Jamie’s Italian
  • Land: Nederland
  • Plaats: Den Haag
  • Adres: Grote Marktstraat 37, 2511 BH Den Haag
  • Website
#hotspot | Nederland - Den Haag - Jamie's Italian

Ken je het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen? Al een aantal zomers gaan we hier naar toe. Ook voor afgelopen zomer hadden we een weekend gepland met vrienden en zelfs al een hotel geboekt in Den Haag. Tja, en toen ging het vuurwerkfestival niet door… Natuurlijk hebben we er alsnog een gezellig weekend Den Haag / Scheveningen van gemaakt. Zo zijn we onder andere gaan eten bij Jamie’s Italian in het centrum van Den Haag.

#hotspot | Nederland - Den Haag - Jamie's Italian

Zoals je misschien al wel weet, ben ik fan van Jamie Oliver en heb ik inmiddels zo’n 10 kookboeken van hem! Al een tijdje wilde ik graag eten bij Jamie’s Italian. We waren nu in het centrum van Den Haag, maar in de markthal in Rotterdam zit ook een locatie van Jamie’s Italian. We begonnen ons etentje met een heerlijke ‘ultieme borrelplank’ en spritz.

#hotspot | Nederland - Den Haag - Jamie's Italian

Als hoofdgerecht koos ik voor pasta, namelijk gestoofde rundvleestortellini. Pasta gevuld met langzaam, in rode wijn gestoofd rundvlees geserveerd in een rijke salieboter met citroen gremolata en parmezaan. Het was een lekker gerecht, maar ik had het eerlijk gezegd nog smaakvoller verwacht. Daarnaast vond ik de hoeveelheid pasta net te weinig voor een hoofdgerecht.

#hotspot | Nederland - Den Haag - Jamie's Italian

Staat er op de kaart cheesecake, dan is de keuze meteen gemaakt. Dus ik koos voor de gebakken citroen ricotta cheesecake met havermoutbiscuitbodem en bessencompôt. Een prima afsluiting van ons etentje bij Jamie’s Italian in Den Haag!

#hotspot | Nederland - Groningen - Groen

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Ga je naar binnenkort naar de stad Groningen!? Ga dan ook zeker eten bij brasserie Groen, niet ver van de Grote Markt! Er wordt veel gebruik gemaakt van biologische- en streekproducten met invloeden van diverse windstreken. De gestoofde kalfswang en gegaarde buikspek als hoofdgerecht waren echt fantastisch! En natuurlijk cheesecake als nagerecht. 😉

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.