#hotspot | Nederland - Veenendaal - De Tostikamer

#hotspot | Nederland – Veenendaal – De Tostikamer

  • Naam: De Tostikamer
  • Land: Nederland
  • Provincie: Utrecht
  • Plaats: Veenendaal
  • Adres: Tuinstraat 14 (horecaplein) – 3901 RB Veenendaal
  • Website

Veenendaal is een plaats in de provincie Utrecht. Met de vele, voor een deel overdekte, winkels kan je er gezellig een dag winkelen!

Aan het horecaplein vind je De Tostikamer. De inrichting is huiselijk met een stoer randje. Er staan verschillende (antieke) meubels. Je kunt op de bank zitten, maar ook op het (werk)plekje bij het raam.

De menukaart is zeer divers. Naast de 20 verschillende tosti’s kan je hier ook ontbijten, taartjes eten of komen voor een high tostea.

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan de menukaart is dat de tosti’s zijn vernoemd naar een nummer van een artiest. Zoals Sugar van Maroon 5, dit is een tosti van suikerbrood met appelcompote en kaneel.

Wij bestelden 2 tosti’s: ‘high to hell’ (by ACDC), een tosti met kaas, mosterd, gekruid gehakt, lente-ui, knoflook, rode ui en jalapenos. En ‘La bamba’ (by Ritchie Valens, een tosti met kaas, gekruid gehakt, lente-ui, knoflook, tomaat, nacho’s en avocado.

Beiden 2 lekkere tosti’s waarbij we het erg konden waarderen dat we er een schaaltje fruit bij kregen! Wel jammer dat de nacho’s zacht waren geworden, logisch als de nacho’s op de tosti zitten. Daarnaast mag er wat meer kaas op, want dit proefden we nauwelijks. Kaas geeft een tosti meer smaak en pit en kaas is waar een tosti om draait toch!? De moeite waard om bij De Tostikamer in Veenendaal een keer te ontbijten of te lunchen met een tosti!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.