Blog | maand februari 2020

Blog | maand februari 2020

Blog | maand februari 2020

Op zaterdag 8 februari was dan eindelijk het foodbloggers seminar ‘Business Ingrediënts’, georganiseerd door Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen en Het ingrediënt, in de jaarbeurs in Utrecht. Al maanden keek ik uit om meer te leren over onder andere SEO en Pinterest en om andere foodbloggers te ontmoeten. Het was een onwijs gave dag! Veel blaadjes vol geschreven met tips waar ik inmiddels druk mee bezig ben. En ik ging naar huis met een goodiebag vol met leuke producten. Nogmaals bedankt Debbie!

Deze maand kwamen 7 recepten online: frittata uit de oven, egg in the basket, zandkoekjes met jam, aardappelgratin met gruyère kaas, zalm met groene thee, tomatensalsa met toast en een traybake met gnocchi, kip en arrabbiata. Ook schreef ik een nieuwe #hotspot over Jamie’s Italian in Den Haag. Ga nu naar mijn website voor links naar de blog en recepten.

#hotspot | Nederland – Den Haag – Jamie’s Italian

Ken je het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen? Al een aantal zomers gaan we hier naar toe. Ook voor afgelopen zomer hadden we een weekend gepland met vrienden en zelfs al een hotel geboekt in Den Haag. Tja, en toen ging het vuurwerkfestival niet door… Natuurlijk hebben we er alsnog een gezellig weekend Den Haag / Scheveningen van gemaakt. Zo zijn we onder andere gaan eten bij Jamie’s Italian in het centrum van Den Haag. We begonnen ons etentje met een heerlijke ‘ultieme borrelplank’ en spritz. Als hoofdgerecht koos ik voor pasta, namelijk gestoofde rundvleestortellini. Klik op onderstaande foto om te lezen wat ik van deze gerechten vond!

Recepten maand februari 2020:

In de maand februari 2020 kwamen 7 recepten online: frittata uit de oven, egg in the basket, zandkoekjes met jam, aardappelgratin met gruyère kaas, zalm met groene thee, tomatensalsa met toast en een traybake met gnocchi, kip en arrabbiata.

Basic | frittata uit de oven
Frittata uit de oven
Brood | egg in the basket
Egg in the basket voor Valentijnsdag
Zoete hapjes | zandkoekjes met jam
Zandkoekjes met jam
Avondeten | aardappelgratin met gruyère kaas
Aardappelgratin met gruyère kaas
Zalm met groene thee
Zalm met groene thee
Tomatensalsa op toast
Tomatensalsa op toast
Traybake met gnocchi, kip en arrabbiata
Traybake met gnocchi, kip en arrabbiata

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.