Blog | maand juni 2019

Blog | maand juni 2019

In de maand juni mocht ik voor Uit Pauline’s Keuken met Eat Me avocado’s aan de slag. Ik maakte een avocado dip met groenten, bruschetta met avocado salade en kabeljauwburger met avocado. Voor mijn samenwerking met Kaaskraam maakte ik een heerlijke voorjaarssalade met graskaas en druiven. En ik deed deze maand ook mee met de #swiepswoepswap van Mandy and More en maakte een watermeloen granita. Ook kwam er nog een recept met risotto met garnalen en citroen online en een onwijs lekkere pastasalade met carpaccio. Natuurlijk was er deze maand weer een nieuwe #hotspot, namelijk La Trappe Trappist in Berkel-Enschot.

Deze maand mocht ik mee doen de topmemberactie van Uit Pauline’s keuken. Ik mocht 3 recepten bedenken met Eat me avocado’s. Ik maakte een avocado dip met groenten, bruschetta met avocadosalade en kabeljauwburgers met avocado. Alledrie super lekkere recepten, zie link hieronder als je op de foto klikt!

Hartige hapjes | avocado dip met groenten
Salade | bruschetta met avocado salade
Avondeten | kabeljauwburger met avocado

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Deze maand weer een hotspot in Nederland, namelijk La Trappe Trappist waar je ook rondleidingen kunt krijgen. Daarnaast kan je bij Het Proeflokaal natuurlijk een biertje proeven!

Naast de 3 recepten met avocado kwamen nog andere heerlijke recepten online! Een salade met graskaas van Kaaskraam en druiven, een watermeloen granita vanuit de #swiepswoepswap, een risotto met garnalen en citroen en een fantastische pastasalade met carpaccio en zelfgemaakte pesto.

Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Salade | veldsla met graskaas en druiven
Avondeten | risotto met garnalen en citroen
Drank | watermeloen granita
Pasta | pastasalade met carpaccio

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.