Blog maand april 2023

Blog | maand april 2023

Blog maand april 2023

Misschien heb je mijn stories op Instagram wel gezien, de maand april 2023 heb ik mogen afsluiten met een fantastische reis naar New York. Wat een leuke stad, er is zoveel te zien en te doen. We hebben heel veel gelopen en konden alle dagen goed vullen. Ik denk erover om een blog te schrijven met alle hoogtepunten en tips.

Deze maand kwamen er 6 recepten online waarvan 3 recepten net voor Pasen: gezonde tonijnsalade met augurk, croissants met ham en kaas en een mimosa cocktail. Ik schreef een review over een pizza kookboek en kokkerelde hiervoor een heerlijke pizza pesto met burrata. Ook maakte ik gegrilde witte asperges met beenham. En uiteraard kwam er een Amerikaans recept online: broodje hotdog. Heb je trouwens ook al de reels van de carpaccio wrap rolletjes met verse pesto gezien?

Reels op Instagram!

Wist je al dat ik elke maand op Instagram een reels maak van een bestaand recept op Kokkerellen met Suus!? Deze keer maakte ik een reels van de carpaccio wrap rolletjes met pesto. Bekijk ook de al eerder gemaakte reels! En volg jij mij al op social media?

Carpaccio wraprolletjes met verse pesto

Recepten maand april 2023:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Gezonde tonijnsalade met augurk

Een gezonde tonijnsalade met augurk voor op brood of toast. In deze salade is Griekse yoghurt in plaats van mayonaise verwerkt.

Croissants gevuld met (been)ham en kaas. Super simpel te maken met een blik kant en klaar croissantdeeg. Maak jij deze ook binnenkort?

Croissants met ham en kaas
Mimosa cocktail

De mimosa cocktail wordt gemaakt van prosecco (of andere mousserende wijn) en sinaasappelsap. Feestelijk voor het ontbijt, lunch of brunch.

Italiaanse pizza met pesto, burrata en prosciutto. Review van het kookboek ‘Easy pizza op de bbq’ van Grill Guru.

Pizza pesto met burrata
Gegrilde witte asperges met beenham

Bij de gegrilde witte asperges met beenham serveerde ik in roomboter gebakken krieltjes. Een heerlijk voorjaarsgerecht!

Een broodje hotdog is bekend streetfood in de Amerikaanse stad New York. Dit broodje hotdog is gemaakt met rauwkost, mosterd en uitjes.

Broodje hotdog

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.