Blog maand juni 2022

Blog | maand juni 2022

Blog maand juni 2022

Alweer een maand voorbij, dus dat betekent een overzicht van juni 2022! Deze maand werd de caprese pastasalade met pesto veel bekeken op mijn website, dus daar heb ik een reels op Instagram van gemaakt. Ook schreef ik een bijzondere editie van #hotspot, namelijk een blog vol met leuke tips over de wijnstreek Rioja in Noord-Spanje.

In totaal kwamen er 5 recepten online op Kokkerellen met Suus. Ik maakte een burger met steak en blauwe kaassaus voor een review van het kookboek Brand New BBQ. Het basisrecept voor zelf verse pasta maken en rabarber compote met aardbeien kwamen ook online. Ik maakte een zomer risotto met groenten en voor de #swiepswoepswap het recept melanzane alla parmigiana met een eigen twist. Laat je het weten als je een recept van Kokkerellen met Suus hebt gemaakt!?

#hotspot | Spanje – wijnstreek Rioja

#hotspot Spanje Wijnstreek Rioja

Een bijzondere editie van #hotspot op Kokkerellen met Suus. Namelijk een blog vol met leuke tips over de wijnstreek Rioja in Noord-Spanje. Afgelopen mei zijn we hier op vakantie geweest en wat hebben we genoten! Het mooie landschap, overal wijnranken, van bodegas naar bodegas en natuurlijk wijn proeven. Leuk om meer te leren over wijn, van proces tot kleur en smaak van de wijn. Op internet heb ik weinig informatie kunnen vinden over de wijnstreek Rioja in Spanje, dus hopelijk maak ik je enthousiast om ook eens naar deze prachtige streek te gaan!

Recepten maand juni 2022:

Klik op de titel of de foto voor een link naar het recept.

Burger met steak en blauwe kaassaus

Review | Burger met steak en blauwe kaassaus uit kookboek Brand New BBQ

De burger met steak en blauwe kaassaus is echt mega goed! Review van het kookboek ‘Brand New BBQ” van Jord Althuizen.

Zelf verse pasta maken

Zelf verse pasta maken

Zelf verse pasta maken is erg leuk om te doen en lekkerder dan kant en klare pasta. Maak verse pasta bij een uitgebreid gerecht als ossobuco.

Rabarber compote met aardbeien

Rabarber compote met aardbeien

Het is gemakkelijk om zelf rabarber compote met aardbeien te maken. Lekker als bijgerecht of door de yoghurt of kwark als ontbijt.

Zomer risotto met groenten

Zomer risotto met groenten

Deze vegetarische zomer risotto zit bomvol groenten. Fris door de limoen en romig door de Parmezaanse kaas.

Melanzane alla parmigiana

Melanzane alla parmigiana

Melanzane alla parmigiana betekent vrij vertaald ‘aubergines met Parmazaanse kaas’. Een van oorsprong Siciliaans (en dus Italiaans) recept.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.