Blog maand januari 2021

Blog | maand januari 2021

Blog maand januari 2021

Bijna alweer de laatste dag van de maand januari 2021. Een maand waarin ik veel moest thuiswerken. En überhaupt veel thuis was, omdat bijna alles is gesloten. Misschien heb je het wel gemerkt: met de maandelijkse blog #hotspot ben ik even gestopt. Wat natuurlijk wel door kon gaan, zijn de heerlijke recepten die online kwamen op Kokkerellen met Suus! Zoals de spaghetti taart, rauwe andijvie stamppot, quiche met spruitjes en blauwe kaas, heldere kippensoep, geroosterde cashewnoten met kruiden en moussaka. Ook schreef ik een blog over de inhoud van de foodybox Kerst. Lees snel verder voor links naar de recepten!

Blog | Foodybox Kerst 2020

In december mocht ik van Kroon op het werk een foodybox ontvangen. De Foodybox Kerst 2020 was een feestje om uit te pakken. Zoveel lekkere producten. Uiteraard heb ik een aantal producten gebruikt in recepten die de afgelopen tijd online kwamen op Kokkerellen met Suus! Ook heb ik een aantal producten uitgeprobeerd zonder er een recept mee te maken. Klik op de foto om meer te lezen over de gekregen producten en links naar de gemaakte recepten.

Recepten maand januari 2021:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Spaghetti taart
Spaghetti taart

Deze spaghetti taart is gemaakt met gehakt, groenten en saus. Daar roer je eieren en kaas doorheen. In 20 minuten staat het in de oven.

Rauwe andijvie stamppot
Rauwe andijvie stamppot

Het is winter en echt tijd voor stamppotten! Deze heerlijke rauwe andijvie stamppot is in 20 minuten klaar. Lekker met spekjes en rookworst.

Spruitjes quiche met blauwe kaas
Spruitjes quiche met blauwe kaas

Deze spruitjes quiche met blauwe kaas is heerlijk als avondeten. In de quiche zitten ook spekjes, ui en kastanjechampignons.

Heldere kippensoep
Heldere kippensoep

Heldere kippensoep is niet moeilijk om te maken. Je laat de heldere kippensoep lang opstaan met kip, groenten en kruiden.

Geroosterde cashewnoten met kruiden
Geroosterde cashewnoten met kruiden

In slechts 15 minuten maak je deze geroosterde cashewnoten met kruiden. Qua kruiden kan je variëren voor een nieuwe smaak.

Moussaka - Griekse ovenschotel
Moussaka – Griekse ovenschotel

Moussaka is een Griekse ovenschotel bestaande uit laagjes aardappel, aubergine, gehaktmengsel en bovenop bechamelsaus en kaas.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.