Kroon op het werk - Foodybox Kerst 2020

Blog | Foodybox Kerst 2020

Kroon op het werk - Foodybox Kerst 2020

In december mocht ik van Kroon op het werk een foodybox ontvangen. De Foodybox Kerst 2020 was een feestje om uit te pakken. Zoveel lekkere producten. Uiteraard heb ik een aantal producten gebruikt in recepten die de afgelopen tijd online kwamen op Kokkerellen met Suus! Ook heb ik een aantal producten uitgeprobeerd zonder er een recept mee te maken. Lees hieronder verder over de gekregen producten en klik op links naar de gemaakte recepten.

Tulband cake met rum rozijnen
Tulband cake met rum rozijnen

Deze tulband cake met rum rozijnen is heerlijk bij de koffie of thee, maar je kunt het ook als nagerecht met een bolletje ijs serveren.

In dit recept heb ik 3 producten uit de foodyboxen Herfst en Kerst verwerkt: vanille glazuur van Simply Create, rum van Ron Abuelo en rode bessen van Berrybrothers. Bij elkaar een heerlijke combinatie!

Zelf chocolademelk maken
Zelf chocolademelk maken

Wist je dat het heel makkelijk is om zelf chocolademelk te maken!? Ik maakte deze chocolademelk met volle melk en pure chocolade.

De melk van Elke Melk wordt per koe verwerkt en verpakt en dat is uniek in de wereld! Op elke fles staat de naam van de koek en daarover kan je meer informatie opzoeken. Dat is toch super leuk!?

Spruitjes quiche met blauwe kaas
Spruitjes quiche met blauwe kaas

Deze spruitjes quiche met blauwe kaas is heerlijk als avondeten. In de quiche zitten ook spekjes, ui en kastanjechampignons.

De spruitjes heb ik gekregen van Van Eigen Bodem.

In de Foodybox Kerst 2020 zaten ook vegetarische burgers (paprika en spinazie) van Stegeman. Deze heb ik gebakken en op een broodje geserveerd met lollo rosso sla van Van Eigen Bodem. De spinazie burgers vond ik het lekkerste en zal deze zeker nog een keer kopen in de supermarkt. De nacho’s en empanadas van Los Taqueros heb ik gegeten bij een borrel waarbij ik ook de Jammy Red wijn van Barefoot dronk. Ook heb ik de plant-based burgers en gehakt van Meatless Farm geprobeerd. Ben er nog steeds geen fan van, het is voor mij echt geen vervanger voor een echte burger of gehakt.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.