Blog | maand november 2019

Blog | maand november 2019

November 2019

Deze maand kwamen 6 lekkere recepten online: smoothie met peer en kaneel, cinnamonrolls met roomkaas, uiensoep met gruyère kaas van Kaaskraam, plaattaart met pompoen en geitenkaas, de basic granola (#swiepswoepswap en 100ste recept van Kokkerellen met Suus!) en stoofpot met bier gemaakt door mijn vriend. Ook kreeg ik mijn eerste foodybox van Kroon op het werk, de herfsteditie met allerlei lekkere producten. Natuurlijk kwam er een nieuwe #hotspot online, namelijk Fiskeskur in Antwerpen!

Foodybox Kroon op het werk

In oktober kreeg ik mijn eerste foodybox van Kroon op het werk. In deze herfst editie zaten veel lekkere producten die ik mocht uitproberen: Sweet Sensation peren, BOON Tempeh blokjes, TON vijgen chutney mosterd, Cheese Sensation van Grozette in de varianten nacho en flakes, van Innocent dairy free almond en Filippo Berio Gold olive oil extra vierge bio. Met de Sweet Sensation peren heb ik een heerlijke smoothie gemaakt: ontbijt / lunch | smoothie met peer en kaneel. Klik op onderstaande foto om de blog te lezen wat ik met de verdere producten heb gemaakt!

#hotspot | België – Antwerpen – Fiskeskur

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Begin november ben ik een dagje naar Antwerpen geweest. Via instagram kwam ik een super leuke plek tegen in het oude havengebied. We hebben heerlijk geluncht bij Fiskeskur in het oude douanegebouw. Zeker een aanrader, dus lees snel de blog via onderstaande foto.

Recepten maand november 2019

De maand november kwamen 6 lekkere recepten online. Smoothie met peer en kaneel, cinnamonrolls met roomkaas, uiensoep met gruyère kaas van Kaaskraam, plaattaart met pompoen en geitenkaas, de basic granola (#swiepswoepswap en 100ste recept van Kokkerellen met Suus!) en stoofpot met bier gemaakt door mij vriend. Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Ontbijt lunch | smoothie met peer en kaneel
Ontbijt | smoothie met peer en kaneel
Zoete hapjes | cinnamon rolls
Zoete hapjes | cinnamon rolls
Soep | uiensoep met Gruyère kaas
Soep | uiensoep met Gruyère kaas
Avondeten | plaattaart met pompoen en geitenkaas
Avondeten | plaattaart met pompoen en geitenkaas
Basic | granola
Basic | granola
Avondeten | stoofpot met bier
Avondeten | stoofpot met bier

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.