Foodybox herfst Kroon op het werk

Blog | foodybox herfst 2019

In oktober heb ik mijn eerste foodybox van Kroon op het werk gekregen! In deze herfst editie zaten veel lekkere producten die ik mocht uitproberen: Sweet Sensation peren, BOON Tempeh blokjes, TON vijgen chutney mosterd, Cheese Sensation van Grozette in de varianten nacho en flakes, van Innocent dairy free almond en Filippo Berio Gold olive oil extra vierge bio.

Ontbijt lunch | smoothie met peer en kaneel

Met de Sweet Sensation peren heb ik een heerlijke herfst smoothie gemaakt. Het recept hiervan kwam dinsdag 5 november online op Kokkerellen met Suus. Klik hieronder voor een link naar het recept.

Ontbijt / lunch | smoothie met peer en kaneel

De Boon tempeh blokjes hebben we als vervanger van kip gegeten met rijst, broccoli, paprika en cashewnoten. Bij de borrel op zaterdagavond hebben we bij wat blokjes kaas natuurlijk de TON vijgen chutney mosterd gedaan. De Filippo Berio Gold olive oil extra vierge bio kende ik toevallig al en had ik eerder gekocht. Een lekkere olijfolie waarmee ik granola heb gemaakt, binnenkort komt hiervan een recept online! De Cheese Sensation van Grozette strooiden we op een salade en de nachos variant gebruikten we natuurlijk om lekkere nacho’s te maken. De Innocent dairy free almond vonden we helaas niet zo lekker.

Wat ontzettend leuk dat ik deze foodybox mag ontvangen, ik kijk nu al uit naar de volgende met allerlei lekkere producten. Leuk om producten uit te proberen en er lekkere gerechten mee te maken. Kroon op het werk: bedankt!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.