Blog | maand februari 2019

Blog | maand februari 2019

Wauw, wat een fantastische maand was februari! Lente in de winter, buiten in een t-shirt genieten van het zonnetje. Elke week kwam er een recept en een blog online. 4 lekkere recepten, bekendmaking van een samenwerking, een nieuwe #hotspot in Nederland en een blog over 3x retetrots op mezelf.

Begin februari maakte ik bekend dat ik een samenwerking heb met Kaaskraam. Eén van de doelen voor dit jaar is dat ik graag een samenwerking wilde. Dat ging wel erg snel! Ik zal recepten gaan ontwikkelen met verschillende soorten kaas en deze natuurlijk ook hier op de website online zetten. De recepten komen ook online op lekkerkaas.nl, een onderdeel van kaaskraam.com. Zie link hieronder naar de blog.

Sinds vorige maand een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Deze maand kwam een hotspot in Nederland online, namelijk brasserie Groen in Groningen! Klik op onderstaande foto voor een link naar de hotspot.

De enthousiaste Stefanie van Little Spoon riep een leuke challenge in het leven: de #3xretetrotsopmezelf challenge. Op instagram zag ik het al vaker voorbij komen en wat super goed bedacht! Ook ik werd getagt en gevraagd waar ik retetrots op ben. Meteen een mooie manier om mij verder voor te stellen. Klik hieronder op de foto om snel de blog te kunnen lezen!

Naast alle blogs kwamen natuurlijk ook nog lekkere recepten online! 4 heerlijke recepten: shakshuka, boeuf bourguignon, witlofstamppot met kaas en appel en een appeltaart.

Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Avondeten | shakshuka
Stoofpot | boeuf bourguignon
Stamppot | witlofstamppot met kaas en appel
Zoete hapjes | appeltaart

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.