Blog | 3x retetrots op mezelf

De enthousiaste Stefanie van Little Spoon riep een leuke challenge in het leven: de #3xretetrotsopmezelf challenge. Op instagram zag ik het al vaker voorbij komen en wat super goed bedacht! Ook ik werd getagt en gevraagd waar ik retetrots op ben. Meteen een mooie manier om mij verder voor te stellen. 🙂

  • Naast mijn fulltime baan in het onderwijs (juf van groep 3), ben ik sinds vorig jaar mei gestart met Kokkerellen met Suus. Elke week plaats ik een nieuw recept en ben ik begonnen met het delen van hotspots. Toevallig plaats ik deze maand elke week 2 dingen: een recept en een blog. Elke maand krijg ik steeds meer unieke bezoekers op mijn website en daar ben ik retetrots op!
  • Reizen vind ik fantastisch! Ik heb al vele reizen mogen maken in Europa en in de zomer van 2017 ben ik naar Amerika geweest. Een mega gave rondreis door de staten Utah, Arizona, Nevada en Californië gemaakt. En wat nog leuker is… we gaan aankomende zomer weer naar Amerika! Deze keer zullen we terug gaan naar de staat Utah (heel mooi) en de staten Colorado, Wyoming, Montana en Idaho gaan ontdekken. Ik vind het super stoer dat we zulke gave rondreizen maken!
  • Last but not least, nee er zijn nog veel meer dingen waar ik retetrots op ben. Maar ik ben echt mega trots op mijn vriend! We zijn ruim 5 jaar samen en zijn eind december gaan samenwonen.

Als je nog meer wilt weten, vraag het gerust! Misschien schrijf ik nog een keer een blog met wat meer dingen over mezelf.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.