Blog | samenwerking met KaasKraam

Begin januari schreef ik een blog met mijn doelen voor het jaar 2019. Eén van de doelen voor dit jaar was dat ik graag een samenwerking wilde. En geloof het of niet, een maand later heb ik een samenwerking! Hoe super vet!! 🙂 Dat had ik echt niet verwacht.

Misschien heb je het deze week al in de stories op mijn instagram zien staan: ik mag gaan samenwerken met kaaskraam.com! Heel erg leuk en ben er enorm enthousiast over.

KaasKraam is de online kaaswinkel van de beste kwaliteit bijzondere en ambachtelijke kazen uit Nederland en andere Europese landen. Het is ook de online winkel van de ambachtelijke kaaswinkel en lunchroom GewoonKaas, gevestigd in Amsterdam. De kazen zijn vaak afkomstig van ambachtelijke, kleinschalige en lokale kaasboeren met passie voor hun vak.

Het doel van KaasKraam is om kazen te ontdekken, te introduceren en te delen. De kazen worden pas gesneden als je een bestelling plaatst via de website en verzonden in een vacuümverpakking. Uit ervaring kan ik vertellen dat de bestelling de volgende dag al in huis is!

Ik zal op instagram verschillende kazen gaan delen. Daarnaast zal ik recepten ontwikkelen met verschillende soorten kaas en deze natuurlijk ook hier op de website online zetten. De recepten komen ook online op lekkerkaas.nl, een onderdeel van kaaskraam.com.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.