Blog | maand januari 2019

Blog | maand januari 2019

Januari 2019, een nieuwe maand maar ook een nieuw jaar! En bij dit nieuwe jaar heb ik weer nieuwe doelen gesteld. Deze heb ik beschreven in een blog, zie link hieronder:

Ook ben ik met een nieuwe blogreeks gestart, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Klik op onderstaande foto naar een link van de eerste hotspot: Casa Pinto in Locorotondo, Italië.

Natuurlijk kwamen in de maand januari ook weer nieuwe recepten online! Deze maand waren dat er 5 met onder andere een basic: kipragout (met daarbij de basis een roux welke je ook gebruikt voor sauzen en gebonden soepen). Daarnaast kwamen de recepten spaghetti met gehaktballetjes, ovenschotel met spruitjes en kip, erwtensoep en flammkuchen online.

Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Pasta | spaghetti met gehaktballetjes
Avondeten | ovenschotel met spruitjes en kip
Basic | kipragout
Soep | erwtensoep
Hartige hapjes | klassieke flammkuchen

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.