Blog maand oktober 2022

Blog | maand oktober 2022

Blog maand oktober 2022

Met de ingang van de nieuwe maand, is het de hoogte tijd om terug te blikken op de maand oktober 2022. Op Kokkerellen met Suus kwam er eindelijk een blog online met algemene tips over Hawaii, denk aan het reizen, overnachten, autohuur, enz. Ook heb ik 4 recepten gemaakt: romige gebonden kastanjechampignonsoep, wrap bowl met pulled pork, bonen en rijst, zelf roomboter maken en de Spaanse gehaktballetjes Albondigas in tomatensaus. In de laatste week van oktober ben ik op vakantie geweest naar Curaçao, daar wil ik nog een blog over schrijven met allerlei tips. Maar als je het leuk vindt kan je ook al op Instagram al mijn gemaakte stories verzameld in een hoogtepunt bekijken.

#hotspot | Hawaii – algemene tips

Eindelijk staat de blog online met de algemene tips voor het reizen naar Hawaii! Afgelopen zomer heb ik samen met mijn vriend 4 weken rondgereisd over de eilanden Big Island, Maui, Kauai en Oahu. Het was een geweldige reis waar we onwijs veel moois hebben gezien, want Hawaii is echt veel meer dan alleen zon, zee en strand.

#hotspot Hawaii Algemene tips

Bij de voorbereidingen kon ik niet veel algemene tips in het Nederlands vinden over Hawaii. Mede daardoor ook deze blog, want ik hou ervan om meer te delen over onze reizen en tips te geven. Deze blog gaat over de algemene tips zoals onder andere het reizen naar Hawaii, geld, overnachten en autohuur. Ik wil nog per eiland een blog schrijven vol met tips en foto’s.

Heb je vragen over het reizen naar Hawaii (of Amerika) of mis je nog meer algemene tips? Stuur mij gerust een berichtje, via social media reageer ik wat sneller dan hier via de website.

Recepten maand oktober 2022:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Romige gebonden champignonsoep
Romige gebonden kastanjechampignonsoep

Een heerlijke romige en gebonden kastanjechampignonsoep. Gekruid met rozemarijn en tijm. De kastanjechampignons geven een nog diepere smaak aan de soep.

Wrap bowl met pulled pork, bonen en rijst

In slechts 25 minuten een heerlijke wrap bowl met pulled pork, bonen, rijst, sla en avocado op tafel staan.

Wrap bowl met pulled pork, bonen en rijst
Zelf roomboter maken
Zelf roomboter maken

Slagroom met 35% vet laat je fermenteren en met de mixer maak je hiervan zelf heel simpel roomboter. Met als bijproduct karnemelk!

Albondigas – Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Albondigas is misschien wel het bekendste tapas hapje, namelijk Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. Licht pittig door de rode peper.

Albondigas - Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.