Blog | maand januari 2020

Blog | maand januari 2020

Blog | maand januari 2020

Vandaag alweer de laatste dag van de maand januari 2020. Deze maand startte met een blog over mijn doelen voor het jaar 2020. Ook vertelde ik in #hotspot over onze rondreis in Amerika, Arches National Park in de staat Utah en de lekkerste hamburgers bij The Spoke in het plaatsje Moab. Deze maand kwamen er in totaal 6 recepten online: tomaten- groentensoep met gehaktballetjes, roti met sperziebonen, broodje gezond met Solight kaas van Kaaskraam, 3x sushi: nigiri, maki en uramaki, pasta alla norma voor de #swiepswoepswap en nasi goreng van zilvervliesrijst. Lees nu op mijn website het overzicht met links naar de blogs en recepten.

Blog | doelen voor het jaar 2020

Natuurlijk heb ik ook doelen voor het jaar 2020 geformuleerd voor Kokkerellen met Suus:

  • Groeiend bezoekersaantal op website
  • Meer dan 1000 echte volgers op Instagram
  • Betaalde samenwerking
  • Minimaal 2 keer in de week een recept of blog plaatsen
  • Workshops volgen voor meer kennis

In een blog heb ik alle doelen voor het jaar 2020 verder uitgewerkt. Klik op onderstaande foto om deze blog te lezen.

#hotspot | USA – Utah – Moab – The Spoke

Tijdens onze eerste reis door Amerika ontdekten wij dat we de ‘Utah red dirt’ prachtig vinden. Natuurlijk moesten wij, tijdens onze tweede rondreis, weer terug naar de staat Utah. In Arches National Park hebben wij een flinke trail gelopen naar Delicate Arch, het symbool van Utah.

In het plaatsje Moab vind je The Spoke aan de Main Street, een modern ingericht restaurant met een gezellig overdekt terras. The Spoke gebruikt zoveel mogelijk lokale en verse producten om zo de hoogste kwaliteit gerechten te kunnen serveren. ‘Our mission is to have every guest who comes through our door to leave impressed, satisfied, and excited to come back again.‘ Dat is meer dan gelukt: we hebben de lekkerste hamburgers EVER gegeten!!! Lees snel meer over The Spoke en deze fantastische hamburgers via onderstaande foto!

Recepten maand januari 2020:

Deze maand kwamen er in totaal 6 recepten online: tomaten- groentensoep met gehaktballetjes, roti met sperziebonen, broodje gezond met Solight kaas van Kaaskraam, 3x sushi: nigiri, maki en uramaki, pasta alla norma voor de #swiepswoepswap en nasi goreng van zilvervliesrijst.

Soep | tomaten- groentesoep met balletjes
Soep | tomaten- groentesoep met balletjes
Avondeten | roti met sperziebonen
Avondeten | roti met sperziebonen
Ontbijt / lunch | broodje gezond met Solight kaas
Ontbijt / lunch | broodje gezond met Solight kaas
Vis | 3x sushi: nigiri, maki en uramaki
Vis: 3x sushi: nigiri, maki en uramaki
Pasta | pasta alla norma
Pasta | pasta alla norma
Avondeten | nasi goreng
Avondeten | nasi goreng van zilvervliesrijst

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.