#hotspot USA Utah Moab The Spoke

#hotspot | USA – Utah – Moab – The Spoke

#hotspot USA Utah Moab The Spoke
  • Naam: The Spoke
  • Land: United States of America
  • Staat: Utah
  • Plaats: Moab
  • Adres: 5 North Main Street, Moab, Utah 84532
  • Website
#hotspot USA Utah Moab The Spoke

In de zomers van 2017 en 2019 hebben wij rondreizen door Amerika gemaakt. Tijdens onze eerste reis ontdekten wij dat we de ‘Utah red dirt’ prachtig vinden. Natuurlijk moesten wij, tijdens onze tweede rondreis, weer terug naar de staat Utah. Nieuwe nationale parken ontdekken zoals Arches National Park. Hier hebben wij onder andere een flinke trail gelopen naar Delicate Arch. Het symbool van Utah wat op elke kentekenplaat staat.

#hotspot USA Utah Moab The Spoke

Een kleine week hebben wij overnacht in Moab. Ideaal als uitvalsbasis voor de nationale parken in de omgeving. Het plaatsje Moab is zeer toeristisch, er zijn veel overnachtingsplekken en restaurants. Deze vind je vooral aan de Main Street. Hier kan je ook The Spoke vinden. Een modern ingericht restaurant met een gezellig overdekt terras.

#hotspot USA Utah Moab The Spoke

Our mission is to have every guest who comes through our door to leave impressed, satisfied, and excited to come back again.‘ Dat is meer dan gelukt: we hebben de lekkerste hamburgers EVER gegeten en zouden super graag terug willen! The Spoke gebruikt zoveel mogelijk lokale en verse producten om zo de hoogste kwaliteit gerechten te kunnen serveren.

#hotspot USA Utah Moab The Spoke

Als voorgerecht kozen wij voor ‘fried caprese stacker’. Gefrituurde mozzarella met verse tomaat, basilicum, olijfolie en balsamico stroop. Ik was erg nieuwsgierig naar de gefrituurde mozzarella. Het smaakte erg lekker. Maar eerlijk gezegd; het was niet nodig, want toen kwam de hamburger…

#hotspot USA Utah Moab The Spoke

De hamburger was genaamd: ‘2 pigs and a cow’. Black angus burger, pulled pork, bacon, cheddar kaas, 2 gefrituurde uienringen en friet erbij. Klinkt fantastisch toch!? Nou dat was het meer dan!!! Wauw, wat hebben we geweldig gegeten, het was zo onwijs lekker! Voldaan, blij en tonnetje rond liepen we al waggelend terug naar ons motel.

#hotspot | USA Colorado Grand Lake The world's end brewpub
Kokkerellen met Suus – inspiratie

Op zoek naar een andere leuke #hotspot in Amerika? Ben je in de buurt van Rocky Mountains National Park in Colorado? Ga dan langs bij ‘The World’s End Brewpub‘ in het plaatsje Grand Lake. Lees snel meer over deze super leuke hotspot!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.