Blog | doelen voor het jaar 2020

Blog | doelen voor het jaar 2020

Blog | doelen voor het jaar 2020

Happy New Year!!! Een smakelijk 2020 gewenst op Kokkerellen met Suus! Natuurlijk heb ik ook doelen voor het jaar 2020 geformuleerd voor Kokkerellen met Suus:

  • Groeiend bezoekersaantal op website
  • Meer dan 1000 echte volgers op Instagram
  • Betaalde samenwerking
  • Minimaal 2 keer in de week een recept of blog plaatsen
  • Workshops volgen voor meer kennis

Hieronder heb ik alle doelen voor het jaar 2020 verder uitgewerkt.

1) Groeiend bezoekersaantal op website
Statistieken Kokkerellen met Suus jaar 2019

Gaaf hé om het bezoekersaantal op mijn website Kokkerellen met Suus te zien groeien in 2019. Het groeiende bezoekersaantal wil ik natuurlijk graag vasthouden in 2020. Daarom ben ik onder andere al begonnen om de SEO op de website aan te pakken.

2) Meer dan 1000 echte volgers op Instagram

Zoals ik schreef in de blog ‘terugblik van het jaar 2019‘ ben ik mega trots op de ruim 880 volgers die ik heb op Instagram. Maar het is ook leuk om groter te worden als Kokkerellen met Suus. Wel met echte volgers, want de neppers blokkeer ik altijd!

3) Betaalde samenwerking

Wat een gave samenwerkingen mocht ik al doen en heb ik op dit moment met Kaaskraam en Kroon op het werk! Wel zou ik graag betaalde samenwerkingen willen aangaan. Per recept ben ik zo’n 5 uur bezig; van recept bedenken, boodschappen doen, fotografie en uitwerken. Natuurlijk is het een hobby, maar er zit veel vrije tijd en geld in Kokkerellen met Suus. Daarnaast ben ik het ook waard om een betaalde samenwerking aan te gaan! 🙂

4) Minimaal 2 keer in de week een recept of blog plaatsen

Vanaf september 2019 lukt het mij om elke week 2 recepten, blogs of berichten te plaatsen. Dit wil ik graag voortzetten in 2020!

5) Workshops volgen voor meer kennis

De workshop foodfotografie en styling vond ik zo gaaf om te volgen. Graag verdiep ik mij verder in alles wat met een foodblog te maken heeft. Zo leuk om meer kennis op te doen! Het eerste event staat al gepland. Ik ga op zaterdag 8 februari 2020 naar de jaarbeurs in Utrecht voor het foodbloggers seminar ‘Business Ingredients‘. Zo super veel zin in! 🙂

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.