Blog | maand augustus 2019

Blog | maand augustus 2019

In de maand augustus was ik nog op roadtrip door Amerika, daarom was het iets rustiger op Kokkerellen met Suus. Maar er kwamen natuurlijk wel recepten online, zelfs Amerikaanse: American Pancakes en Sloppy Joe. Ook was ik jarig deze maand en ik maakte een heerlijke no bake limoncello cheesecake. Als #hotspot bleef ik deze keer in eigen land, namelijk De Brandweerkantine in Maastricht. Er kwamen nog meer recepten online, namelijk watermeloen salade met feta en munt en toast met avocado en ei. Veel plezier met het lezen van deze blog!

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Deze maand kwam er een hotspot in Nederland online, namelijk De Brandweerkantine in Maastricht!

Er kwamen deze maand in totaal 5 recepten online. American Pancakes en Sloppy Joe als Amerikaanse gerechten, no bake limoncello cheesecake op mijn verjaardag, watermeloen salade met feta en munt en toast met avocado en ei. Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Ontbijt / lunch | American Pancakes
Avondeten | Sloppy Joe
Zoete hapjes | no bake limoncello cheesecake
Salade | watermeloen salade met feta en munt
Ontbijt / lunch | toast met avocado en ei

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.