Blog maand mei 2023

Blog | maand mei 2023

Blog maand mei 2023

De maand mei 2023 was een echte feestmaand! Op 1 mei 2018 ben ik gestart met Kokkerellen met Suus, alweer 5 jaar geleden. Inmiddels staan er ruim 300 recepten op de website. Om dit te vieren vernieuwde ik de foto van de witte chocolade cheesecake met passievrucht, een heerlijke no bake taart!

Ook kwamen we net terug uit New York waar ik ten huwelijk ben gevraagd. Onze verloving hebben we eind van de maand gevierd met een etentje met beide gezinnen.

Deze maand kwamen er 4 recepten online op Kokkerellen met Suus. Een lekker belegd broodje met geitenbrie en bacon, een Griekse bowl, de lillet rosé tonic cocktail en een risotto van orzo met groene asperges. Verder plaatste ik een reels waarin ik het recept van de koolsalade met appel en rozijnen maakte.

Reels op instagram!

Wist je al dat ik elke maand op Instagram een reels maak van een bestaand recept op Kokkerellen met Suus!? Deze keer maakte ik een reels van de koolsalade met appel en rozijnen. Bekijk ook de al eerder gemaakte reels! En volg jij mij al op social media?

Koolsalade met appel en rozijnen

Recepten maand mei 2023:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Witte chocolade cheesecake met passievrucht

Ben jij ook zo gek op cheesecake!? Maak dan deze super lekkere no bake cheesecake met witte chocolade en een passievrucht laag bovenop!

Een belegd broodje met zachte en romige geitenbrie met bacon, rucola en honing. Een lekkere combinatie en heerlijke lunch!

Broodje bacon met bacon
Griekse bowl

Een heerlijke Griekse bowl met een pitabroodje, choriatiki (een Griekse boeren salade), souvlaki van kip en tzatziki.

Deze lillet rosé tonic cocktail is heel eenvoudig te maken; ijsblokjes, lillet rosé, tonic water en ter garnering frambozen of zomerfruit. Proost!

Lillet rosé tonic cocktail
Orzo risotto met groene asperges

Een orzo risotto gemaakt met gegrilde groene asperges, ricotta, citroenrasp en sap. Een super lekker gerecht als avondeten.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.