Blog maand mei 2022

Blog | maand mei 2022

Blog maand mei 2022

Vandaag is het alweer de laatste dag van de maand mei 2022. Aan het begin van deze maand was ik nog op vakantie in het noorden van Spanje, in de wijnstreek Rioja. In de maand juni zal ik hierover een blog schrijven met allerlei tips. Alle gedeelde stories heb ik opgeslagen in een hoogtepunt, leuk om te bekijken!

Deze maand kwamen er 4 recepten online. Een review van een kookboek waaruit ik het recept maakte van de biefstukspiesjes op naanbrood. Ook maakte ik toast met ricotta en gedroogde tomaatjes, een traybake met mosterd kip en groenten en een salade met gefrituurde geitenkaas en aardbeien. Ook kwam er een #hotspot online over restaurant SLOOP Wine&Dine in Amersfoort.

#hotspot | Nederland – Amersfoort – SLOOP Wine&Dine

#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine

Al 2 keer heb ik gegeten bij SLOOP Wine&Dine in de binnenstad van Amersfoort. Het zegt volgens mij al wel genoeg dat ik nog een keer terug ben gegaan en ik zou het zo weer doen!  Je kunt zowel voor lunch, borrel als diner terecht bij SLOOP Wine&Dine. Bij het diner kies je voor viergangen of vijfgangen waarbij het een verrassing is wat er wordt opgediend. Bij elk prachtige opgemaakt gerechtje wordt er een bijpassend glas wijn geschonken. Het is echt aan te raden om eens bij SLOOP Wine&Dine te reserveren voor een verrassende avond uiteten. Geniet van alle bijzondere gerechtjes die heerlijk smaakvol zijn.

Recepten maand mei 2022:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Biefstukspiesjes-op-naanbrood
Review | Biefstukspiesjes op naanbrood uit kookboek Easy BBQ, every moment

Het bbq recept biefstukspiesjes op naanbrood is lekker en gemakkelijk te maken. Review van het kookboek Easy BBQ, every moment.

Toast met ricotta en gedroogde tomaat
Toast met ricotta en gedroogde tomaatjes

Gebakken ricotta in combinatie met gedroogde tomaatjes, verse basilicum en balsamico crème op toast is simpel maar oh zo lekker!

Traybake met mosterd kip en groenten
Traybake met mosterd kip en groenten

Een traybake is een bakplaat met ingrediënten die je met elkaar mengt en bakt in de oven. Bijv. deze traybake met mosterd kip en groenten.

Salade met gefrituurde geitenkaas en aardbeien
Salade met gefrituurde geitenkaas en aardbeien

De combinatie van gefrituurde geitenkaas, aardbeien in deze salade en balsamicoazijn in de dressing is echt fantastisch.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.