#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine

#hotspot | Nederland – Amersfoort – SLOOP Wine&Dine

#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine
  • Naam: SLOOP Wine&Dine
  • Land: Nederland
  • Plaats: Amersfoort
  • Adres: Krommestraat 60, 3811 CD Amersfoort
  • Website
#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine
SLOOP Wine&Dine

Al 2 keer heb ik gegeten bij SLOOP Wine&Dine in de binnenstad van Amersfoort. Het zegt volgens mij al wel genoeg dat ik nog een keer terug ben gegaan en ik zou het zo weer doen! Heerlijk genieten van een avond met bijzondere gerechten en bijpassende wijnen.

#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine
Vier- of vijfgangendiner

Je kunt zowel voor lunch, borrel als diner terecht bij SLOOP Wine&Dine. Bij het diner kies je voor viergangen of vijfgangen waarbij het een verrassing is wat er wordt opgediend. Er zijn geen voor- en hoofdgerechten, je krijgt kleine gerechtjes waarin wel een opbouw zit. Zoals eerst vis en daarna vlees. Van te voren kan je aangeven welke ingrediënten je liever niet wilt, daar wordt goed rekening mee gehouden. Het laatste gerechtje dat wordt opgediend is het dessert.

#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine
Bijpassende wijnen

Bij elk prachtig opgemaakt gerechtje wordt er een bijpassend glas wijn geschonken. Het is leuk om te merken dat je echt geadviseerd wordt in welke wijn passend is bij het gerecht dat je krijgt. Wit of rood, fruitig of droger. Er werden wijnen geschonken die je zelf niet snel zou uitkiezen, maar wel heel lekker en goed passend waren. Dus ook hierin, laat je verrassen!

#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine
Supplementen

Bij het diner heb je de mogelijkheid om te kiezen voor supplementen. Dit hebben we de 2de keer gedaan dat we er waren. Wij kozen voor extra kreeft en truffel. Daarnaast kan je ook oesters en/of een kaasplankje toevoegen. Beide keren heb ik de kazen van het kaasplankje mogen proeven, zo lekker!

Het is echt aan te raden om eens bij SLOOP Wine&Dine te reserveren voor een verrassende avond uiteten. Geniet van alle prachtig opgemaakte gerechtjes die heerlijk smaakvol zijn.

#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Restaurant Vendel in Veenendaal is een echte aanrader. Fantastisch smaakvolle gerechten op de menukaart en vriendelijk personeel.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.