Blog maand mei 2021

Blog | maand mei 2021

Blog maand mei 2021

Vandaag is het maandag 31 mei 2021, de laatste dag van de maand mei. Natuurlijk hoort hierbij een overzicht van welke recepten deze maand online kwamen op Kokkerellen met Suus. Allereerst de oerhammetjes van de bbq op de 3-2-1 methode. Als gezonder brood beleg of dip heb ik hummus van kikkererwten gemaakt met rode peper. Ik maakte wrap spiesjes met gerookte zalm en gekregen roomkaas. Ook plaatste ik het basis recept voor gedroogde tomaatjes met tijm en knoflook. Van de bereidingswijze maakte ik een reels. Als 5de en laatste recept maakte ik wraps met geitenkaas en spinazie.

Recepten maand mei 2021:

Klik op onderstaande foto’s of titels voor een link naar het recept.

Oerhammetjes van de bbq (3-2-1 methode)
Oerhammetjes van de bbq (3-2-1 methode)

Oerhammetjes (ook wel spaakhiel of pig wings genoemd) van de bbq op de 3-2-1 methode gemaakt. Een mals stukje vlees met rub en bbq saus.

Pittige hummus met rode peper
Pittige hummus met rode peper

Hummus is een puree van kikkererwten, vaak gebruikt als gezonder broodbeleg of dip. Maak ook deze pittige hummus met rode peper!

Wrap spiesjes met gerookte zalm en roomkaas
Wrap spiesjes met gerookte zalm en roomkaas

Wrap spiesjes met gerookte zalm, roomkaas en rucola. Een makkelijk en lekker recept, voor bij de borrel, op een feestje of een picknick.

Gedroogde tomaatjes met tijm en knoflook
Gedroogde tomaatjes met tijm en knoflook

Het recept voor gedroogde tomaatjes met verse tijm en knoflook. De cherrytomaatjes droog je in 2 uur in de oven op 160 graden.

Wraps met geitenkaas en spinazie
Wraps met geitenkaas en spinazie

Volkoren wraps met geitenkaas, spinazie en gedroogde tomaatjes. Lekker als lunchgerecht en makkelijk om te maken in 20 minuten.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.