Blog maand februari 2021

Blog | maand februari 2021

Blog maand februari 2021

De laatste dag van de maand februari 2021 en de laatste dag van de voorjaarsvakantie. Na een flink pak sneeuw, mochten we afgelopen week genieten van zonnig lenteweer. Mijn vriend en ik waren een midweek op vakantie in Overijssel. Op Kokkerellen met Suus kwamen deze maand in totaal 6 recepten online. Hutspot met rundvlees, croque madame (tosti met ei) en witlof met ham en kaas. Ook 2 zoete recepten: aardbeien met chocolade en een basisrecept voor zoete wafels. Voor de #swiepswiepswap maakte ik een tomaten tapenade met Parmezaanse kaas. Kijk hieronder voor de links naar de recepten.

Recepten maand februari 2021

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Hutspot met rundvlees
Hutspot met rundvlees

Een heerlijke ouderwetse hutspot met rundvlees, zoals klapstuk of riblappen. Het is een goed gevulde stamppot met vlees en groenten.

Croque madame - tosti met spiegelei
Croque madame – tosti met ei

Een croque madame is een tosti met ham, kaas en wat mosterd met daar bovenop een spiegelei. Super simpel om te maken en heel lekker!

Witlof met ham en kaas
Witlof met ham en kaas

Een echt comfortfood gerecht: witlof met ham en kaas uit de oven. Daaronder een laagje aardappelpuree met mosterd. In 20 minuten in de oven.

Aardbeien met chocolade
Aardbeien met chocolade

Aardbeien met pure chocolade en daarover witte chocolade. Natuurlijk een geweldige combinatie. Leuk voor Valentijnsdag of bij een high tea!

Zelf zoete wafels maken
Zelf zoete wafels maken

Een makkelijk en lekker basisrecept om zelf zoete wafels te maken. Met een hartvormig wafelijzer kan je met dit recept 5 wafels bakken.

Tomaten tapenade met Parmezaanse kaas
Tomaten tapenade met Parmezaanse kaas

Een heerlijke smaakvolle tomaten tapenade van semi-gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. In slechts 5 minuten gemaakt.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.