Best nine 2020 - Kokkerellen met Suus

Blog | Terugblik 2020

Best nine 2020 - Kokkerellen met Suus

Toch een korte terugblik op het jaar 2020. Wat eigenlijk een heel goed jaar was voor Kokkerellen met Suus! Alle gestelde doelen heb ik behaald. Ik ben minimaal 2 recepten of blogs per week gaan plaatsen. Ook heb ik leuke workshops gevolgd voor meer kennis over oa SEO en Pinterest. In de zomer had ik mijn eerste betaalde samenwerking. Op Instagram ben ik gegroeid in het aantal volgers en ook de bezoekersaantallen op mijn website laten een mega groei zien! Ja ik ben trots op Kokkerellen met Suus en deze mooie terugblik op het jaar 2020!

In 2020 kwamen 88 recepten online. Op de foto zie je de meeste vind-ik-leuk foto’s van dit jaar op Instagram. Jullie favorieten waren de piadina met parmaham, mozzarella en rucola, de nasi goreng van zilvervliesrijst en de tomaten- groentesoep met gehaktballetjes. Voor Pasen had ik veel recepten gemaakt en de meest gelikete foto’s daarvan waren de quiche met zalm, prei en groene aspergetips en de bladerdeeg taartjes met ei, ham en prei. Als avondeten recepten vonden jullie de traybake met gnocchi, kip en arrabbiata en de pasta alla norma lekker. Ook werden de tuna melt tosti en het bbq borrelhapje filodeeg met gehakt, jalapeño en cheddar veel geliket.

Bedankt voor de vele bezoeken op mijn website en het volgen van Kokkerellen met Suus! Een fijne jaarwisseling en op naar 2021!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.