Blog | Kerst recepten 2020

Blog | Kerst recepten 2020

Blog | Kerst recepten 2020

De afgelopen dagen kwamen er 4 lekkere Kerst recepten online op Kokkerellen met Suus. Weet jij al wat je met Kerst gaat eten? Misschien zijn deze gerechten nog een inspiratie! Hierbij een overzicht van de Kerst recepten 2020: bavette rollade met pesto, tapas borrel krans, pizza kerstboom met salami en tulband cake met rum rozijnen.

Bavette rollade met pesto
Bavette rollade met pesto

Een fantastisch lekker (kerst)recept is deze bavette rollade met pesto, pancetta en zongedroogde tomaatjes. Gaar deze indirect op de bbq!

Tapas borrel krans
Tapas borrel krans

Een tapas borrel krans met oa cherrytomaatjes, salami, chorizo en mozzarella bolletjes. Heerlijke spiesjes voor bij de borrel of high-tea.

Pizza kerstboom met salami
Pizza kerstboom met salami

Een pizza kerstboom gevuld met salami, tomatensaus en mozzarella bolletjes. Heerlijk bij een Kerst borrel, lunch of als avondeten.

Tulband cake met rum rozijnen
Tulband cake met rum rozijnen

Deze tulband cake met rum rozijnen is heerlijk bij de koffie of thee, maar je kunt het ook als nagerecht met een bolletje ijs serveren.

Blog | Kerst recepten 2019
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Vorig jaar kwam er ook een overzicht van de Kerst recepten die ik toen had gemaakt online. Misschien zit hier ook nog wat inspiratie voor Kerst tussen?

Als je een gerecht van dit overzicht ‘Kerst recepten 2020’ of van mijn website Kokkerellen met Suus maakt, vind ik het altijd leuk om getagd te worden in een foto of stuur deze in een berichtje naar mij op! Je kunt mij vinden op Instagram, Facebook en Pinterest!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.