Blog | maand september 2019

Blog | maand september 2019

De maand september was een leuke maand op Kokkerellen met Suus. Er kwamen 4 lekkere recepten online: flatbread van yoghurt, parelgort salade met peer en blauwaderkaas van Kaaskraam, gevulde paprika met kipgehakt en rijst & regenboogforel uit de oven. Ik mocht uiteten bij De Beren en kreeg bij het eten van een klassieker (saté, burger of spareribs) heldensokken cadeau. Ook schreef ik een super gave #hotspot over The World’s End Brewpub in Amerika waar ik afgelopen zomer ben geweest. En ik deed mee met de door Mandy and more georganiseerde #swiepswoepswap waarbij ik de pizzasteen uitprobeerde op de bbq.

Hieronder de links naar de #hotspot en de recepten.

Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe blogreeks op Kokkerellen met Suus, namelijk #hotspot. Naast koken en fotograferen vind ik het ook erg leuk om te reizen! Elke maand zal ik een nieuwe hotspot delen in zowel binnen- als buitenland. Zo kan ik ook vele tips en foto’s van mijn andere passie reizen delen. Afgelopen zomer hebben wij een fantastische rondreis door Amerika gemaakt. Bij de Rocky Mountains hebben we overnacht boven een pub, genaamd The World’s End Brewpub. Elke avond hebben we een drankje gedaan in de pub. Natuurlijk hebben we ook wat gegeten van de ‘pub crub’ oftewel ‘simply classic beer foods’. Klik op onderstaande foto om meer over deze leuke #hotspot te lezen!

De maand kwamen 4 recepten online: flatbread van yoghurt, parelgort met blauwaderkaas en peer, gevulde paprika met kipgehakt en rijst en regenboogforel uit de oven. Klik op onderstaande foto voor een link naar het recept.

Basic | flatbread van yoghurt
Salade | parelgort met blauwaderkaas en peer
Avondeten | gevulde paprika met kipgehakt en rijst
Vis | regenboogforel uit de oven

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.