#hotspot | USA Colorado Grand Lake The world's end brewpub

#hotspot | USA – Colorado – Grand Lake – The World’s End Brewpub

  • Naam: The World’s End Brewpub
  • Land: United States of America
  • Staat: Colorado
  • Plaats: Grand Lake
  • Adres: 813 Grand Avenue, Grand Lake, Colorado 80447
  • Website

Afgelopen zomer maakten we een fantastische roadtrip door Amerika. We hebben wel 7 nationale parken bezocht en door 5 staten gereden. Als laatste gingen we naar Rocky Mountains National Park. Hoge bergen met sneeuw, de Trail Ridge Road (1 van de hoogst gelegen geasfalteerde wegen in Amerika) en heel veel wildlife. Tijdens de reis hadden we al veel wildlife gezien, maar we wilden graag nog 1 dier zien: een eland. Tegen zonsondergang zijn we nog een keer de valley ingereden en ja hoor, daar stond een eland met een geweldig gewei. De kers op de taart van onze reis!

Tijdens onze dagen in Rocky Mountains NP hebben we heerlijk overnacht in Grand Lake, een plaats dichtbij de westelijke ingang van het park. Onze kamer was in een 100 jaar oud gebouw, boven een pub, genaamd The World’s End Brewpub. Het wordt gerund door een kleine familie: Bryon en Tash runnen de Inn en zus Jenny en Phil de pub. Als gast van de Inn krijg je korting in de pub, daar houden wij Nederlands van toch!? We vonden het echt een fijne plek om te overnachten, reserveer hier snel jouw kamer!

Elke avond hebben we een drankje gedaan in de pub. We vonden het er gezellig en hadden leuke gesprekken met eigenaresse Jenny en dochters. Ze serveren oa in Colorado gebrouwen bier en daarnaast zijn ze ook bezig om zelf bier te gaan brouwen. Naast bier is er ook wijn, sterke dranken zoals whiskey en cocktails. Natuurlijk kan je in de pub ook wat eten, namelijk ‘pub crub’ oftewel ‘simply classic beer foods’. Hiernaast op de foto zie je flat bread pizza waarbij je de toppings zelf kunt uitkiezen.

Meerdere keren hebben wij de buffalo wings besteld, met The World’s End famous dry rub. Echt zo lekker. En het leuke is, de rub kan je kopen om mee naar huis te nemen. Naast flat bread pizza en de buffalo wings, hebben we ook nog op een avond ‘charcuterie’ besteld. Dit is een plank met daarop worst, kazen, crackers, jam, fruit en noten. Bij een drankje hoort wel een lekkere borrelplank! En er staat nog meer op de kaart, zoals nachos, braadworst en patat.

In de pub hangen aan de muren en aan het plafond beschreven $1 biljetten. Natuurlijk moesten wij dit ook doen, wij hebben de $1 boven de bar gehangen! 🙂 Op een gegeven moment worden de dollars verzameld en gegeven aan een goed doel.

Met veel plezier denken wij terug aan deze leuke avonden in The World’s End Brewpub. Ga er naar toe als je in de buurt bent of wilt overnachten dichtbij de Rocky Mountains National Park.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.