Blog | maand oktober 2018

Blog | maand oktober 2018

De blog bestaat een half jaar! De afgelopen 6 maanden heb ik elke dinsdag lekkere recepten met jullie mogen delen. Ik vind de foodblog, kokkerellen, foodfotografie en recepten uitwerken erg leuk om te doen en ga hier ook zeker het komende half jaar nog mee door. En ik kan je vertellen dat er nog veel lekkere recepten aankomen! Heb jij al eens een recept van mijn website gemaakt?

In de maand oktober kwamen onder andere weer herfstrecepten online, maar ook basics en de samenwerking met President brie. Hiervan komen ook nog recepten in november online. Basic ovenfriet, pompoensoep met rozemarijn, basic bolognesesaus, borrelplank met brie, cannelloni met spinazie ricotta vulling, tosti met brie en appel peer crumble.

Klik op een onderstaande foto voor een link naar het recept.

Basic | ovenfriet
Recept | pompoensoep met rozemarijn
Basic | bolognesesaus
Recept | cannelloni bolognese met spinazie ricotta vulling
Recept | tosti met brie en bacon
Recept | appel peer crumble

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.