Blog maand juni 2023

Blog | maand juni 2023

Blog maand juni 2023

De maand juni 2023 zat vol met leuke dingen. Dit zorgde ervoor dat ik weinig tijd had om nieuwe recepten te maken voor Kokkerellen met Suus. Gelukkig kon ik nog 2 heerlijke recepten maken, zoals de crostini met geitenbrie fenegriek en peer.

Ook maakte ik de samenwerking bekend met Italian Maniacs in Amersfoort. Met de producten die eigenaren Sanneke en Charles verkopen, mag ik recepten maken. Het eerste recept kwam deze maand online: pittige pici pasta met gegrilde courgette.

Zoals elke maand maakte ik een reels van een al bestaand recept van Kokkerellen met Suus. Deze maand maakte ik de rabarber compote met aardbeien.

Reels op instagram!

Wist je al dat ik elke maand op Instagram een reels maak van een bestaand recept op Kokkerellen met Suus!? Deze keer maakte ik een reels van de rabarber compote met aardbeien. Bekijk ook de al eerder gemaakte reels! En volg jij mij al op social media?

Rabarber compote met aardbeien
Recepten maand juni 2023:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Crostini met geitenbrie fenegriek en peer

De geitenbrie fenegriek past prima bij peer, honing en walnoten op een crostini. Een lekker borrelhapje of ook top als lunch of diner!

Een pasta met pit, dat is deze pittige pici pasta met gegrilde courgette! Geserveerd met krokant broodkruim en een rode wijn.

Pittige pici pasta met gegrilde courgette

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.