#hotspot Nederland Oudewater Hex

#hotspot | Nederland – Oudewater – Hex

#hotspot Nederland Oudewater Hex
  • Naam: Hex (by Paul & Inge)
  • Land: Nederland
  • Plaats: Oudewater
  • Adres: Markt Oostzijde 14, 3421 AE Oudewater
  • Website
Hex in Oudewater

In het najaar reden wij een rondje langs de mooiste dorpjes/stadjes in de provincie Utrecht. Nadat we in het historische Montfoort waren geweest, reden we door naar het kleine en pittoreske Oudewater. Inmiddels hadden we wel zin in wat drinken en zo kwamen we bij restaurant Hex terecht. Alleen het pand is al prachtig: het historische Arminiushuis uit 1601. Bij een lekkere rode wijn hadden we een borrelplank besteld met onder andere olijven, oude kaas, worst en muhammara.

Menukaart

Het beviel ons zo goed bij Hex in Oudewater, dat wij besloten om langer te blijven en daar ook een hoofdgerecht te eten. Dat was een goede keuze! Op de menukaart staan mooie gerechten, klaargemaakt door eigenaar en chefkok Paul met zijn team in de open keuken. Het account van Hex volg ik op Instagram en ik zie regelmatig een aankondiging van een nieuwe menukaart. Ingrediënten uit het seizoen en dagverse producten komen samen tot smaakvolle gerechten met een twist. Bij het bereiden van de gerechten wordt ook gebruik gemaakt van een Josper Houtskoolgrill.

#hotspot Nederland Oudewater Hex
Koffie, lunch, borrel, diner

Een tijdje geleden zijn we met vrienden gaan lunchen en borrelen bij restaurant Hex in Oudewater. Ik koos voor een sandwich taleggio met oesterzwammen en truffelroomkaas. Fantastisch lekker!

Graag wil ik nog eens gaan dineren bij Hex in Oudewater. En ik raad het jou ook aan om er een keer naar toe te gaan. 6 dagen in de week open voor koffie, lunch, borrel en/of diner!

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

#hotspot Nederland Amersfoort SLOOP Wine&Dine

Bij SLOOP Wine&Dine in Amersfoort kies je voor een vier- of vijfgangendiner waarbij het een verrassing is wat er wordt opgediend.

Restaurant Vendel in Veenendaal is een echte aanrader. Fantastisch smaakvolle gerechten op de menukaart en vriendelijk personeel.

#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
#hotspot Nederland Ermelo Van Sprang

Samen kiezen, samen delen en samen proeven staat centraal bij Van Sprang in Ermelo. Keuze uit meer dan 40 koude- en warme deelbare gerechten.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.