#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel

#hotspot | Nederland – Veenendaal – Vendel

#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
  • Naam: Restaurant Vendel
  • Land: Nederland
  • Plaats: Veenendaal
  • Adres: Vendelseweg 69, 3905 LC Veenendaal
  • Website
Restaurant Vendel in Veenendaal

Een restaurant wat echt niet bij #hotspot op Kokkerellen met Suus mag ontbreken is Restaurant Vendel in Veenendaal. Regelmatig heb ik hier al gegeten, met vrienden en afgelopen zomer nog op mijn 30ste verjaardag. Ook heb ik een diner@home besteld tijdens de eerste corona golf om het restaurant te steunen. Telkens echt fantastisch lekker gegeten! Hopelijk mogen de restaurants binnenkort open, want ik zou graag weer een keer uiteten willen gaan.

#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
Proeverij van 4 gerechtjes

Wat keek ik er naar uit om weer in een restaurant te kunnen gaan eten afgelopen zomer. Op mijn 30ste verjaardag had ik een tafel gereserveerd voor een drie-gangenmenu. We begonnen met een proeverij als voorgerecht. We kregen 4 heerlijke gerechtjes, zoals gazpacho, coquilles met zeewiersalade en tomaatjes gevuld met geitenkaas.

Heerlijk smaakvol hoofdgerecht

Aan het begin van de avond zaten we buiten. Toen er regen werd voorspeld, kregen we op tijd een tafel binnen in het restaurant. Alles verliep corona proof, alle momenten voelde ik mij veilig. Echt een compliment waard voor het personeel en hoe jammer is het dat restaurants niet op deze manier open mogen zijn.

Als hoofdgerecht heb ik een tournedos met zomergroenten en rode-wijnsaus. Een heerlijk smaakvol gerecht!

#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
Cheesecake als nagerecht

Bij het nagerecht schoven vrienden aan om mijn verjaardag te kunnen vieren. We kozen voor de cheesecake, deze zag er anders uit dan een ‘gewone punt’ cheesecake. Het bord was leuk opgemaakt en de cheesecake smaakte prima.

Kortom, restaurant Vendel in Veenendaal is een echte aanrader! Hopelijk mogen we er weer snel naar toe om te genieten van de heerlijke gerechten!

Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Wil je lekker lunchen, dineren of borrelen? Ga naar dan naar Grand Café Moeke in Rhenen. Meerdere keren geweest en altijd heerlijk gegeten!

#hotspot Nederland - Rhenen - Moeke

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.