Blog maand maart 2022

Blog | maand maart 2022

Blog maand maart 2022

Wat hebben we veel zonnige dagen gehad in de maand maart 2022! Heerlijk, de lente leek begonnen… Op Kokkerellen met Suus kwam eindelijk #hotspot weer terug, namelijk over pizzabar DEEG in Den Bosch. Op instagram plaatste ik een reels over het maken van pulled pork met bbq saus. En ook een review van een volger over het recept limoncello tiramisu in glaasjes.

Deze maand kwamen er 3 nieuwe recepten online op Kokkerellen met Suus. Mijn favoriete koekjes, namelijk chocolate chip cookies was het eerste recept. Een knapperig koekje met stukjes chocolade, waarbij het lekkerste is als de binnenkant nog een beetje chewy (zacht) is. Ook maakte ik pannenkoekjes met wortel en rozijnen. Een makkelijk recept om te maken en lekker als ontbijt, lunch of zelfs als tussendoortje. Het laatste recept is kruidenboter met verse Italiaanse kruiden, sjalot en knoflook. Altijd lekker op een stokbroodje bij een bbq.

#hotspot | Nederland – Den Bosch – pizzabar DEEG
#hotspot Nederland - Den Bosch - Pizzabar Deeg

Na meer dan een jaar afwezigheid is #hotspot terug op Kokkerellen met Suus. Ik vertel jullie graag over de leukste restaurants in binnen- en buitenland waar je heerlijk kunt eten!

Afgelopen zomer was ik een weekje op vakantie in Brabant en hebben we gegeten bij pizzabar DEEG in Den Bosch. Ik ben gek op Italiaans eten en dan zit je bij pizzabar DEEG helemaal goed. Hier eet je namelijk pizza en focaccia van eigen deeg. Vers, puur en naar origineel Italiaans recept bereid in een ambachtelijke houtoven. Ook de pasta’s worden vers bereid op traditionele Italiaanse wijze met liefde en passie.

Recepten maand maart 2022:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Chocolate chip cookies
Chocolate chip cookies

Chocolate chips cookies zijn knapperige koekjes met stukjes chocolade erin met een chewy (zachtere) binnenkant.

Pannenkoekjes met wortel en rozijnen
Pannenkoekjes met wortel en rozijnen

Het recept van pannenkoekjes met wortel en rozijnen is makkelijk te maken en lekker als ontbijt, lunch of zelfs als tussendoortje.

Kruidenboter met sjalot en knoflook
Kruidenboter met sjalot en knoflook

Deze kruidenboter met verse Italiaanse kruiden, sjalot en knoflook is gemakkelijk te maken met ongezouten roomboter en een hakmolentje.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.