#hotspot Nederland - Den Bosch - Pizzabar Deeg

#hotspot | Nederland | Den Bosch | Pizzabar DEEG

#hotspot Nederland - Den Bosch - Pizzabar Deeg
  • Naam: Pizzabar DEEG
  • Land: Nederland
  • Plaats: Den Bosch
  • Adres: Verwersstraat 46, 5211 HX ‘s-Hertogenbosch
  • Website
#hotspot Nederland - Den Bosch - Pizzabar Deeg
Pizzabar DEEG in Den Bosch

Na meer dan een jaar afwezigheid is #hotspot terug op Kokkerellen met Suus! Ik vertel jullie graag over de leukste restaurants in binnen- en buitenland waar je heerlijk kunt eten!

Afgelopen zomer was ik een weekje op vakantie in Brabant en hebben we gegeten bij pizzabar DEEG in Den Bosch. Ik ben gek op Italiaans eten en dan zit je bij pizzabar DEEG helemaal goed. Hier eet je namelijk pizza en focaccia van eigen deeg. Vers, puur en naar origineel Italiaans recept bereid in een ambachtelijke houtoven. Ook de pasta’s worden vers bereid op traditionele Italiaanse wijze met liefde en passie.

#hotspot Nederland - Den Bosch - Pizzabar Deeg
De menukaart

Op de menukaart staan kleine bites (zoals de vers gebakken focaccia met pesto dip), voorgerechten, pasta’s en pizza’s. Qua pizza kan je kiezen uit 3 verschillende soorten bodems: wit, volkoren of spelt welke je daarna laat beleggen met een lekkere topping naar keuze. Natuurlijk is er een wijnkaart met heerlijke Italiaanse wijntjes die zijn geselecteerd door een wijnwinkel. Ook is er gedacht aan de ‘bambino’, oftewel kinderen tot 12 jaar, met keuze uit een mini pizza of mini pasta. Kinderen kunnen een bolletje speeldeeg krijgen om mee te kleien, heel leuk!

#hotspot Nederland - Den Bosch - Pizzabar Deeg
Borrelen met witte wijn en anti pasti

We waren op tijd bij Pastabar DEEG en begonnen daarom met een lekker glas wijn. Ik koos voor de witte wijn Aurosia Pinot Grigio. Daarbij bestelden wij de versgebakken foccacia met pesto dip en een anti pasti met verschillende kleine Italiaanse gerechtjes. Fantastisch lekker!

#hotspot Nederland - Den Bosch - Pizzabar Deeg
Verse pasta

Daarna was het tijd voor het hoofdgerecht. De keuze was lastig, pizza of pasta. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een pasta. Ik koos voor pasta met verse huisgemaakte pesto, tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas. Simpel, maar zo lekker! Mijn vriend koos voor de vongole pasta: spaghetti met kleine schelpdiertjes, extra vierge olijfolie en tomaatjes. Ook hij zat te smullen.

Kortom, ben je gek op Italiaans eten!? Pizzabar DEEG is echt een aanrader om eens naar toe te gaan!

#hotspot Nederland - Veenendaal - Vendel
Kokkerellen met Suus – inspiratie:

Restaurant Vendel in Veenendaal is een echte aanrader. Fantastisch smaakvolle gerechten op de menukaart en vriendelijk personeel.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.