Blog maand december 2021

Blog | maand december 2021

Blog maand december 2021

Op de valreep van de maand december 2021 nog een terugblik op deze maand en het jaar. Niet heel uitgebreid, want ben onwijs aan het genieten op de vakantie op Sint Maarten. Kokkerellen met Suus is dit jaar gegroeid in zowel bereik als bezoekersaantal op de website. Dit jaar had ik voor het eerst een betaalde samenwerking waar ik heel trots op ben. Het verdiende geld heb ik onder andere geïnvesteerd in nieuwe backdrops waardoor ook de foodfotografie is verbeterd. Op naar 2022!

Deze maand kwamen er natuurlijk weer lekkere recepten op Kokkerellen met Suus. Ik maakte sperziebonen met gehakt en satésaus naar het bekende gerecht uit een pakje. Er kwam een luxere versie granola online; granola met cranberry en chocolade. Stoofpeertjes over? De granola en stoofpeertjes combineerde ik samen met yoghurt voor een lekker ontbijt. Natuurlijk kwamen er ook recepten voor Kerst op Kokkerellen met Suus: rivierkreeftjes cocktail met cognacsaus, wildstoof onder bladerdeeg en cake met fruitcompote en likeurslagroom. Als laatste recept maakte ik mini hamburgers met truffelmayonaise voor oud&nieuw. Fijne jaarwisseling!

Recepten maand december 2021:

Klik hieronder op de titel of foto voor een link naar het recept.

Sperziebonen met gehakt en satésaus
Sperziebonen met gehakt en satésaus

Maak ook deze sperziebonen met gehakt en satésaus zonder pakje of zakje! In slechts 20 minuten staat dit gerecht op tafel.

Granola met cranberry en chocolade
Granola met cranberry en chocolade

Een luxere versie granola met cranberry en 85% chocolade. Lekker voor deze herfst- en winterperiode en de Kerst niet te vergeten natuurlijk!

Yoghurt met stoofpeertje en granola
Yoghurt met stoofpeertje en granola

Een feestelijk ontbijt recept in deze december maand, namelijk yoghurt met stoofpeertje en granola. In slechts 5 minuten klaar.

Rivierkreeftjes cocktail met cognacsaus
Rivierkreeftjes cocktail met cognacsaus

De rivierkreeftjes cocktail met cognacsaus is echt een feestelijk voorgerecht voor Kerst. De cognacsaus maak je gemakkelijk zelf.

Wildstoof onder bladerdeeg
Wildstoof onder bladerdeeg

Een wildstoof van hert, wildzwijn en haas met kruiden en specerijen en rode wijn. De wildstoof is afgedekt onder bladerdeeg.

Cake met fruitcompote en likeurslagroom
Cake met fruitcompote en likeurslagroom

Deze cake met fruitcompote en likeurslagroom is perfect als nagerecht met Kerst of een lekker taartje bij de koffie.

Mini hamburgers met truffelmayonaise
Mini hamburgers met truffelmayonaise

Deze mini hamburgers met truffelmayonaise zijn echt een aanrader als borrelhapje bij bijvoorbeeld de jaarwisseling.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.