Kroon op het werk Foodybox Lente 2020

Blog | foodybox lente 2020

Kroon op het werk Foodybox Lente 2020

In april kreeg ik de Foodybox Lente 2020 van Kroon op het werk. Een goedgevuld pakket met heerlijke producten. Daar heb ik al een aantal lekkere recepten mee gemaakt. In deze blog links naar de recepten en de inhoud van dit pakket.

Bruschetta met biefstuk en pesto
Bruschetta met biefstuk en pesto

Deze bruschetta met biefstuk en zelfgemaakte groene pesto zijn fantastisch lekker. In 20 minuten staat dit heerlijke borrelhapje bij jou op tafel! Bij dit recept gebruikte ik de Grozette Cheese Sensation Flakes.

Witte asperges op klassieke wijze
Witte asperges op klassieke wijze

Het voorjaar is de tijd van de witte asperges. Hierbij stap voor stap het recept van witte asperges op klassieke wijze met ei, beenham, saus en peterselie. In de foodybox zat de Maggi Kant & Klare Aspergesaus die ik bij de asperges serveerde. Eigenlijk ben ik niet van de pakjes en zakjes en helaas vond ik deze saus veel te zout.

Pitabroodje met kipshoarma en tzatziki
Pitabroodjes met kipshoarma en tzatziki

Dit pitabroodje met kipshoarma en tzatziki is een heerlijk comfortfood gerecht. De pitabroodjes, tzatziki en kipshoarma maak je gemakkelijk zelf! Om de kipshoarma op smaak te brengen gebruikte ik de Euroma Turkse shoarmakruiden. Erg lekker!

Salade met tonijn, radijs en veldsla
Salade met tonijn, radijs en veldsla

Dit is een heerlijke salade die ik regelmatig eet in de lente en zomer met tonijn, radijs, veldsla, avocado, paprika, cherrytomaten en lente-ui. In de foodybox zat een blikje ’tonno con Limone e pepe nero’ van Rio Mare. Een heerlijke verfrissende tonijn, die super goed paste bij deze salade!

Ook heb ik een aantal producten uit de foodybox lente 2020 uitgeprobeerd, zonder er een recept mee te maken voor Kokkerellen met Suus. De TON truffel mayonaise bij een zelfgemaakte eiersalade. Als ontbijt at ik de Zuivelhoeve Goei’ndag magere yoghurt en de Sweet Spring Bock van Brouwerij HOOP natuurlijk bij de vrijdagmiddag borrel.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.