Blog maand maart 2023

Blog | maand maart 2023

Blog maand maart 2023

De maand maart 2023 had ik qua werk wat rustiger verwacht dan dat het uiteindelijk was. Lange werkdagen en veel computerwerk. Ondanks dat ik niet altijd zin had om ’s avonds nog voor Kokkerellen met Suus aan de slag te gaan, ben ik begonnen met een #hotspot over Big Island van Hawaii waar we afgelopen zomervakantie naar toe zijn geweest. Helaas is het niet gelukt om deze af te krijgen, maar deze komt zeker een keer online!

Natuurlijk heb ik wel lekker gekokkereld en maakte ik deze maand 4 recepten. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik gek op belegde broodjes. Dus ik maakte een tosti caprese met pesto en een broodje filet americain met ei. Als review van een kookboek maakte ik aardappellatkes met gerookte zalm. Eindelijk kwam er weer een zoet recept online: een basisrecept voor brownies met pure chocolade en cacao. Mega lekker!

Reels op Instagram!

Wist je al dat ik elke maand op Instagram een reels maak van een bestaand recept op Kokkerellen met Suus!? Deze keer maakte ik een reels van de pesto van zonnebloempitten met rucola. Bekijk ook de al eerder gemaakte reels! En volg jij mij al op social media?

Pesto van zonnebloempitten en rucola

Recepten maand maart 2023:

Klik op de titel of foto voor een link naar het recept.

Tosti caprese met pesto

Tosti caprese met pesto maakte ik van ciabatta broodjes, zelfgemaakte pesto van zonnebloempitten en rucola en plakken tomaat en mozzarella.

Aardappellatkes gemaakt met ui en belegd met gerookte zalm, crème fraîche en dille. Review van het kookboek ‘Het plezier van écht goed koken’.

Aardappellatkes met gerookte zalm
Broodje filet americain met ei

Een broodje filet americain belegd met gesnipperde ui, wat (veld)sla en een gekookt ei. Een heerlijk belegd broodje!

Basisrecept voor brownies met pure chocolade en cacao. De brownies hebben een zachte chewy binnenkant, precies zoals ze moeten zijn!

Brownies met pure chocolade en cacao

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.