#hotspot België Gent Goûts & Couleurs

#hotspot | België – Gent – Goûts & Couleurs

#hotspot België Gent Goûts & Couleurs
  • Naam: Goûts & Couleurs
  • Land: België
  • Plaats: Gent
  • Adres: Groentenmarkt 15, 9000 Gent
  • Website
Goûts & Couleurs in Gent

Begin december 2022 ben ik samen met mijn vriend een weekendje naar de Belgische stad Gent geweest. Net aangekomen op vrijdagavond liepen wij op de Groentenmarkt, een gezellig plein in het historische stadscentrum van Gent. We hadden wel zin in een hapje en drankje en zagen Goûts & Couleurs. Deze wijnbar en delicatessenwinkel is sinds april 2019 geopend en wordt gerund door eigenaren Bert en Caroline. Het was zo gezellig dat wij er ook op de zaterdagavond langs zijn geweest!

#hotspot België Gent Goûts & Couleurs
#hotspot België Gent Goûts & Couleurs
Wijnbar

Goûts & Couleurs is een wijnbar waar je keuze hebt uit vele wijnen. Zowel per glas of per fles verkrijgbaar. Achterin vind je een grote bar waar je kunt zitten, maar er zijn ook gezellige hoekjes gecreëerd met een bank, grote stoelen of aan tafels. Sommelier Caroline wil je graag adviseren passend bij je smaak. Zo houden wij meer van de houtgelegen krachtige rode wijnen en ook daar had Caroline een bijpassende wijn bij.

Tapaskaart

Op de tapaskaart staan allerlei kleine hapjes wat je kunt eten bij je drankje. Zo hebben wij gehaktballetjes in tomatensaus, Manchego truffelkaas, hertenragout en bruschetta gegeten. Alles zeer smaakvol en lekker! Ook kan je kiezen voor kaas- en of worstplankjes, fondue of raclette. Op de zaterdagavond wilde ik nogmaals de truffelkaas, maar deze was helaas uitverkocht. Chef Bert adviseerde een andere kaas met truffel en ook deze was voortreffelijk!

#hotspot België Gent Goûts & Couleurs
#hotspot België Gent Goûts & Couleurs
Delicatessenwinkel

Goûts & Couleurs in Gent is naast een wijnbar ook een delicatessenwinkel. Je kunt er terecht voor kaasplanken, charcuterieplanken, tapasplanken, raclette, fondue en afhaalgerechten. Er is keuze uit vele soorten (exclusieve) kazen en vleeswaren.

In het midden van de zaak staan grote kasten vol met verschillende unieke wijnen voor de verkoop. Ook hierbij kan je uiteraard worden geadviseerd!

Ben je in Gent, loop dan zeker eens binnen bij Goûts & Couleurs voor een bijzondere wijn met wat lekker eten erbij!

#hotspot België Gent Goûts & Couleurs

Kokkerellen met Suus – inspiratie:
#hotspot Belgie Antwerpen Fiskeskur

Fiskeskur in Antwerpen. Fiskeskur betekent in het Deens vissershut. Super lekkere krabbenpoten, schelvis en gerookte forel gegeten!

Black Smoke in Antwerpen is een geweldige bbq ervaring. Op de menukaart staan veel specialiteiten, zoals ‘low en slow’ gerechten.

#hotspot België - Antwerpen - Black Smoke

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.